News Editors insomnia.gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 News Editors Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Νέα λειτουργία για τους συνδρομητές ΟΤΕ από σήμερα, με την εταιρεία να ανακοινώνει τη δυνατότητα αποστολής του λογαριασμού μέσω email παρέχοντας μια σειρά από ευκολίες.Σύμφωνα με τον ΟΤΕ η αποστολή του λογαριασμού για κάθε συνδρομητή μέσω email κάνει τη διαχείριση του πιο εύκολη και χρηστική. Παράλληλα με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, οι πελάτες του ΟΤΕ έχουν στη διάθεση τους μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες όπως επιλογή συχνότητας τιμολόγησης που επιθυμούν (μηνιαίος ή διμηνιαίος) ενημέρωση για έκδοση και λήξη του λογαρασμού τους μέσω SMS πρόσβαση στα στατιστικά και την ανάλυση των κλήσεων τους μέσω αυτόματης πρόσβασης στο My OTE Όσοι ενδιαφέρονται για την πρόσβαση τους στον e-λογαριασμό, μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία μέσω τηλεφωνικής αίτησης στο 13888, από τα δίκτυα καταστημάτων του ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός ή μέσα από το ote.gr αφού πρώτα εγγραφούν στο My OTE και επιλέξουν τον e-λογαριασμό στην ενότητα My Profile. Τέλος ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι μόλις η υπηρεσία ενεργοποιηθεί, σταματά η ταχυδρομική αποστολή του έντυπου λογαριασμού κάτι που συμβάλλει στη μείωση κατανάλωσης χαρτιού και στην προστασία του περιβάλλοντος. Site: My OTE
kosmasgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 νέα λειτουργία ? εγώ μηνιαιο ηλεκτρονικό λογαριασμο ΟΤΕ έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου ... 17
harisalex2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αυτοί το κόστος από τη χαρτουρα θα το κερδίσουν εμάς έκπτωση θα μας κάνουν 5
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αυτοί το κόστος από τη χαρτουρα θα το κερδίσουν εμάς έκπτωση θα μας κάνουν Ρητορική η ερώτηση φαντάζομαι... Πάντως αν θες δικαιολογία, σου έχω έτοιμη! Ξέρεις πόσο κόστισε όλο αυτό για να γίνει;! Κάτσε καλά, μη σου κάνουμε και αύξηση! Καλή κίνηση σε κάθε περίπτωση. 1
kifinas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το χρησιμοποιώ από καιρό στην Cosmote. Στον ΟΤΕ η πρώτη ειδοποίηση ήταν προβληματική. Δεν ήρθε SMS αλλά μόνο email και χωρίς να υπάρχει συνημμένος ο λογαριασμός. Φαντάζομαι ήταν ακόμα στα φτιαξίματα και ο επόμενος θα είναι ok.
Snolly Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αλλα στο περιστερι κλειδωνουμε στα 0,85mbps σχεδον το 2014! 3
fitifititis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ήδη το κάνει η HOL πάντως και για αυτόν που είπε για την έκπτωση, ναι σου μειώνουν 1 ευρώ το μήνα και το λένε e-bill. Νόμιζα πως όλες οι εταιρίες το είχαν...
nhzt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μετά από Εφορία και ΔΕΗ η σειρά του ΟΤΕ για e-bill . Καιρός ήταν.
nhzt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αλλα στο περιστερι κλειδωνουμε στα 0,85mbps σχεδον το 2014! Όσο γι αυτό άστο , μη ξύνεις πληγές . Με τα λεφτά που πέρασαν από τον ΟΤΕ για επενδύσεις έπρεπε να είχαμε 85mbps. Και κλάμα η κυρία... 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αυτοί το κόστος από τη χαρτουρα θα το κερδίσουν εμάς έκπτωση θα μας κάνουν Αν πληρώσεις online με πιστωτική εχεις έκπτωση 2,5 ευρω, η υπηρεσία ενημερωσης με εμαιλ δεν ειναι νεα
jimakos00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Άμα δεν έχει έκπτωση τον θέλω τον λογαριασμό στο γραμματοκιβώτιό μου. 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Άμα δεν έχει έκπτωση τον θέλω τον λογαριασμό στο γραμματοκιβώτιό μου. Εχεις και τα δυο, το ενα δεν αναιρεί το αλλο.
orck Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Οχι μονο εξοικονομηση χαρτιου, ειναι πιο βολικο για ολους. Οι καταναλωτες μπαινουν με ενα κωδικο και βλεπουν ολους τους λογαριασμους τους οποτε θελουν χωρις να μαζευουν τα χαρτια. Εκτυπωνεις μονο οτι χρειαζεσαι, δηλαδη τιποτα.Σχετικα με το 0,85Mbps εχω να πω οτι τωρα τελευταια εβαλε κρυο και δεν μου αρεσουν τα λαδερα φασολακια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα