Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σε κάτι λιγότερο από 3 εβδομάδες πάω στην Κύπρο για να κάνω το φανταρικο μου. Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει τι παίζει με την τηλεφωνία; Προφανώς η Cosmote που έχω, θα έχει υψηλές χρεώσεις έτσι; Υπάρχει αντίστοιχη κάρτα (πχ cyta) όπως αυτή της Cosmote με τα πακέτα που βάζεις και έχεις κλήσεις, μηνύματα και ίντερνετ με κάποιο αντίτιμο; Επίσης με ενδιαφέρουν και οι κλήσεις προς Ελλάδα. Είτε σταθερά, είτε κινητά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γεια σου σειρά! Στην Κύπρο ακουσα πως δεν έχεις ίντερνετ με κάρτα, μόνο με συμβόλαιο αλλα έχει WiFi μέσα στο στρατόπεδο οπότε θα είμαστε κομπλέ απο θέμα ίντερνετ.

Δημοσ.

Καλημέρα σειρά από Μεγάλο Πεύκο! :P

Και εγώ κάτι είχα ακούσει για την cyta αλλά δεν ξέρω τι πακέτα δίνει προς Ελλάδα.

Ήταν και ο αδερφός μου Κύπρο για την θητεία του αλλά δεν θυμάται τις χρεώσεις προς Ελλάδα. Πάντως θυμάμαι πως ήταν αρκετά οικονομικά.

Δημοσ.

Εγώ το 2011 είχα πάρει ΜΤΝ είχα 2 τηλέφωνα ,στο ενα την what's up και στο άλλο την ΜΤΝ.Έπαιρνα λοιπόν με 5 ευρω κάμποσα μηνύματα προς όλους.Από Ελλάδα όσοι έστελναν απο what's up δεν χρεωνόντουσαν.Υπήρχε βέβαια και η lemon card η οποία ήταν χρονοκάρτα.

Δημοσ.

3 Ιανουαρίου στέλνουν το πρώτο, από τα τρία, γκρουπ Κύπρο. Τα άλλα 2 θα σταλούν σε διάστημα το πολύ 10 ημερών από το πρωτο γκρουπ για να αρχίσει η εκπαίδευση.

Δημοσ.

Εγώ το 2011 που ήμουν εκεί είχα Cyta που μας την είχε δώσει δωρεάν ο ΕΣ αλλά απ ότι θυμάμαι πιο συμφέρουσα επιλογή για κλήσεις προς σταθερά στην Ελλάδα ήταν η lemon card.

• Like 1
Δημοσ.

Θα τα δούμε εκεί ρε μην αγχώνεσαι.Δε πιστεύω να μας μείνουν απορίες..πάντως καλού κακού πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να σε ενημερώσουν για σίγουρα.

Δημοσ.

που πατε δεν μας είπατε όμως... πεζικό? πυροβολικο? 35μκ?? κουβέντα να γίνεται... πρίν κανα μήνα γύρισα και τα χω φρέσκα :P οι περισσότεροι πάντως με ΜΤΝ την βγάζαμε.. κάρτες δίνουν σε μερικά στρατόπεδα CYTA αλλα στα περισσότερα δεν δίνουν τιποτα. να λέτε πάλι καλα που πάτε χειμώνα πάντως ακόμα και αν χιονίζει, το καλοκαίρι δεν παλεύεται :P

Δημοσ.

Εγώ πάω υγειονομικό (τραυματιοφορέας) B)

Ρώτησα και μου είπε μια φίλη πως πάνω-κάτω είναι ίδιες οι εταιρίες..

Δημοσ.

Ζώντας Κύπρο αυτή την στιγμή θεωρώ καλύτερη επιλογή την primetel. Δεν έχει δικό της δίκτυο, χρησιμοποιεί και της Cyta και της ΜΤΝ. Δίνει επίσης και mobile data.

Link.png Site: Primetel

• Like 1
Δημοσ.

Πεζικο παω. Ειδικοτητα εχω οδηγος μεσου αρμ. Δεν ξερω βεβαια τι ακριβως ειναι αυτο, αλλα θα το μαθουμε!

Κατι μου ειπαν σημερα στην Αυλωνα οπου πηγαμε οτι ειμαι 5η ΕΜΑ. Και μου ελεγε ο αδερφος μου να το αποφυγω το στρατοπεδο αυτo :P

Εχει κανεις καποια εμπειρια απο το στρατοπεδο αυτο;

Και οσον αφορα τις τηλεφωνιες, υπαρχει καποιο προγραμμα που πχ με 5 ευρω εχεις καποια Χ λεπτα προς Ελλαδα;

Δημοσ.

5η ΕΜΑ ειναι τεθωρακισμένα απο όσο ξέρω... αν και δεν αποκλείεται να σε πάνε εκεί εφοσον χρειαζονται οδηγο (το χουν κανει σε γνωστο μου). το πεζικό συνήθως παει 2ο ταγμα η συνταγμα. 5η ΕΜΑ θα ειχε νοημα να εισαι καλοκαίρι γιατι ειναι δίπλα στην λαρνακα και θα βγαινατε μερα παρα μερα για μπανιο... τώρα μάλλον δεν αξίζει και πολυ :-( επισης η εμπειρία μου απο τα άτομα εκεί ήταν μερα με την νύχτα με τους δικούς μας... γινόντουσαν λιώμα κάθε μέρα και κάναν φασαρίες.. μεχρι και μεσα στο λεωφορειο ειχαν ξερασει. αλλα σε αυτο παίζει ρόλο η κάθε σειρά εσυ μπορεί να πέσεις σε καλή φουρνιά... επίσης πριν κανα χρόνο πλακωθήκανε με το πυροβολικό σε μια εξοδο και απο τότε τους γυρνάνε μια ώρα νωρίτερα απο οτι στα άλλα στρατόπεδα.. μακάρι να το χουν αλλαξει μεχρι να πας.

δεν αποκλείεται να είστε και μαζί με τον Mikeadsf, απο οσο ξέρω στην 5η ΕΜΑ εχει ιατρείο ενώ σε άλλο στρατόπεδο εκει κοντά δεν έχει...

fun fact: και εγώ στην μονάδα ήμουν me insomniac user που δεν τον γνωριζα πριν μπούμε μέσα B)

για την τηλεφωνία, υπάρχει μια κάρτα Voice λέγεται και σου δινει κάποια λεπτά προς ελλάδα δεν ξέρω ακριβώς πόσα γιατι εμένα με παίρναν απο Ελλάδα... δεν υπάρχει σε όλα τα περίπτερα όμως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...