Προς το περιεχόμενο

Virtual Dj vs Traktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.θα ηθελα τη γνωμη σας για τις διαφορες των δυο προγραμματων.τα εχω και τα δυο μαζι με το controller της Pioneer,Ergo.Για οσους ειναι dj και ασχολονται ας βοηθησουν.ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οποιο σε βολευει καλυτερα... Και τα δυο ειναι πολυ καλα αλλα κατα την γνωμη μου το traktor ειναι καλυτερο και εχει και μεγαλυτερη συμβατοτητα με κονσολες και controllers και κατι που δεν εχει το virtual dj ειναι τα sample/remix decks που εχει το traktor

Δημοσ.

συμφωνω ειναι οτι σε βολευει εσενα καλυτερα,αν εχεις συμβατο hardware και timecode vinyls/cds δοκιμασε τα ολα.Το virtual dj ειναι συμβατο με περισσοτερα hardware interfaces και timecode vinyls απο το Traktor που ειναι πολυ πιο ''δεμενο'' με το δικο του hardware.Σε θεμα ηχου διαφορα δεν εχουν αφου ουσιαστικα το προγραμμα ειναι ενας εξελιγμενος mp3 player.Yπαρχουν βεβαια και πολλες αλλες καλες επιλογες οπως το decadance της imageline και το mixvibes που ειναι ανερχομενο

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη δουλευω σε club και με δυνατη ενταση εχω την εντυπωση οτι με το traktor εχει καλυτερο ηχο.ξερει κανεις κατι αναλυτικοτερα;

Sent from my iPhone using Insomnia

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν θα θελα να ειμαι στο κλαμπ που παιζεις...

ειναι γνωστο για διαφορους λογους οτι ειναι απαραιτητη η καρτα ηχου(200ε χαλαρα)σε οτι pc/sw εχεις οταν παιζεις σε καφε και κυριως σε κλαμπ.καποιοι παιζουν και με firewire καρτα αλλα σε πολλαπλασια τιμη.

μια δοκιμασμενη-αξιποιστη καρτα ειναι η traktor audio 4-6-8-10.ωστε στο μελλον να μπορεις να χρησιμοποιεις και timecoding δηλ.τα cdplayers του μαγαζιου k κανα τρακτορ κοντρολ.

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...