dj_stefan23s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα.θα ηθελα τη γνωμη σας για τις διαφορες των δυο προγραμματων.τα εχω και τα δυο μαζι με το controller της Pioneer,Ergo.Για οσους ειναι dj και ασχολονται ας βοηθησουν.ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Οποιο σε βολευει καλυτερα... Και τα δυο ειναι πολυ καλα αλλα κατα την γνωμη μου το traktor ειναι καλυτερο και εχει και μεγαλυτερη συμβατοτητα με κονσολες και controllers και κατι που δεν εχει το virtual dj ειναι τα sample/remix decks που εχει το traktor
dj_stefan23s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 σε θεματα ηχου εχει καποια διαφορα?
azuli Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 συμφωνω ειναι οτι σε βολευει εσενα καλυτερα,αν εχεις συμβατο hardware και timecode vinyls/cds δοκιμασε τα ολα.Το virtual dj ειναι συμβατο με περισσοτερα hardware interfaces και timecode vinyls απο το Traktor που ειναι πολυ πιο ''δεμενο'' με το δικο του hardware.Σε θεμα ηχου διαφορα δεν εχουν αφου ουσιαστικα το προγραμμα ειναι ενας εξελιγμενος mp3 player.Yπαρχουν βεβαια και πολλες αλλες καλες επιλογες οπως το decadance της imageline και το mixvibes που ειναι ανερχομενο 1
dj_stefan23s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη δουλευω σε club και με δυνατη ενταση εχω την εντυπωση οτι με το traktor εχει καλυτερο ηχο.ξερει κανεις κατι αναλυτικοτερα; Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 το traktor μου αρεσει πιο πολυ. Απο την αλλη, i am a 4 deck guy.
DigitalElf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Όχι και τα 2 θέλουν καρτα ήχου για να παίξουν. Sent from my iPhone using Insomnia
kage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 δεν θα θελα να ειμαι στο κλαμπ που παιζεις... ειναι γνωστο για διαφορους λογους οτι ειναι απαραιτητη η καρτα ηχου(200ε χαλαρα)σε οτι pc/sw εχεις οταν παιζεις σε καφε και κυριως σε κλαμπ.καποιοι παιζουν και με firewire καρτα αλλα σε πολλαπλασια τιμη. μια δοκιμασμενη-αξιποιστη καρτα ειναι η traktor audio 4-6-8-10.ωστε στο μελλον να μπορεις να χρησιμοποιεις και timecoding δηλ.τα cdplayers του μαγαζιου k κανα τρακτορ κοντρολ.
dj_stefan23s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εχω την traktor 6 για καρτα ηχου και το controller pionner ergo eεπομενως δν εχω θεμα στο κλαμπ. Sent from my iPhone using Insomnia
djarmen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα,εχω ενα προβλημα και μου βγαζει αυτο εδω.. κρασ γκουαρδ.ξερει κανεισ τι να κανω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα