snakes Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σας,Στην γραμμή μου (οτε adsl pstn 24mbps) έχω συνδέσει το zxv10 w300 (ρουτερ του οτε) όμως παρατηρώ ότι το wireless έχει πρόβλημα, καθώς με αποσυνδέει συνεχώς. Αρχικά, νόμιζα ότι είχε πρόβλημα η γραμμή όμως όταν συνδέω το ethernet δεν δημιουργείται καμία αποσύνδεση, επομένως το ρουτερ έχει κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω ή μόνο με την αντικατάστασή του θα επιλυθεί το πρόβλημα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σας, Στην γραμμή μου (οτε adsl pstn 24mbps) έχω συνδέσει το zxv10 w300 (ρουτερ του οτε) όμως παρατηρώ ότι το wireless έχει πρόβλημα, καθώς με αποσυνδέει συνεχώς. Αρχικά, νόμιζα ότι είχε πρόβλημα η γραμμή όμως όταν συνδέω το ethernet δεν δημιουργείται καμία αποσύνδεση, επομένως το ρουτερ έχει κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω ή μόνο με την αντικατάστασή του θα επιλυθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν και το ρουτερ ειναιγια πεταμα εν τουτοις κανεις τα παρακατω. α.νεο firmware για το ρουτερ αν υπαρχει. β.αλλαγη καναλιου. γ.αλλαγη τυπου κλειδωματο.ς δ.πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα στο Pc. αν στο κανει με πολλες συσκευες αγνοησε το δ.επισης αν ειναι ανοιχτο το wps στο ρουτερ κλειστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα