Προς το περιεχόμενο

Unexpected I/O error has occured:0xc00000e9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα....οπως λεω και στο τιτλο προσπαθω να εγκαταστησω τα windows 7 σε ενα laptop asus με προεγκατεστημενα τα 8 και μολις αρχιζει να διαβαζει το cd με τα 7 μου βγαζει αυτο το μνμ....καμια βοήθεια??

Δημοσ.

Τοτε... μπορει να φταιει κακογραμμενο δισκακι Windows ή να είναι πρόβλημα της συσκευης DVD.

Αλλα περιμενε να το δει και κανας άλλος για να μας πει και καμια άλλη γνωμη.

Bootable USB και εγκατασταση μεσω αυτου, είναι ένα option...

Δημοσ.

εχω δοκιμασει με bootable usb και με 2 dvd windows 7 εκ των οποίων το δεύτερο το έγραψα τώρα και σε χαμηλή ταχύτητα...

Δημοσ.

Αρα το να γινεται κατι με το δισκο, είναι πιο πιθανο.

Κανε ένα πειραμα και αλλαξε το mode του δισκου από το BIOS για να δεις αν γινεται το ιδιο.

Αν π.χ είναι AHCI, καν΄το IDE

Δημοσ.

Καποιον controller/chipset νέο που να μην εχει τοσο καλη συμβατοτητα με παλαιοτερα λειτουργικα όπως τα 7 SP1 που βγηκαν το 2011, κοντα στα 3 χρονια πριν...

H αληθεια είναι πως πηγε το μυαλο μου κατευθείαν σε AMD, επειδή ως γνωστον Intel και Microsoft είναι "ξαδερφούλες", και βλέπεις πιο δυσκολα τέτοιες ασυμβατότητες.

Δεν εχω ψαξει καθολου το θεμα του να δημιουργήσεις δικο σου δισκακι με τα Windows 7 και περασμένους τους drivers για το chipset της AMD, ώστε να μην σου πεταει τετοιο error. Θα σου ελεγα να ψαχτείς προς αυτην την κατευθυνση...

Τι θα γινει αν δοκιμασεις αραγε να ενεργοποιήσεις το AHCI από windows και μετα από το BIOS (και αφου εχεις περασει τους AMD drivers)?

Πιθανολογω παντως πως τα 8/8.1 θα είναι OK στην εγκατασταση με AHCI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...