Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή και μου έβγαλε ενα μήνυμα των windows το οποίο έλεγε ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός και να κάνω αντίγραφο ασφαλείας γιατί η αστοχία του σκληρού θα προκαλέσει την απώλεια των προγραμμάτων κτλπ..

Το μήνυμα το εβγάλε για τον τόμο D που έχω έναν 500 gb

Εκεί μέσα έχω μόνο το Assasins creed black flag 

Χωρίς να το ψάξω καθόλου κάνω μια επαναφορά συστήματος και το μήνυμα έφυγε !

Τι εφτεγε παιζει να μου διημουργησει ξανα προβληματα ; 

Δημοσ.

Κατέβασε το hdsentinel και ανέβασε μια φωτογραφία του δίσκου να δουμε οντως σε τι κατάσταση ειναι

Δημοσ.

Βασικά πάρε backup οσο προλαβαίνεις  ισως να ειναι και θέμα ωρών πριν πεθάνει τελειως ο δίσκος , και οπως καταλαβαίνεις πας για καινούργιο

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε από τι προκαλείτε αυτό το πρόβλημα ;

Τον υπολογιστή δεν τον έχω ούτε μήνα !

Λογικά θα το καλύψει η εγγύηση σωστά ;

Δημοσ.

"Λογικά" ναι...αλλά επίσης λογικά θα σου βγάλουν λίγο την ψυχή για αντικατάσταση. Επίσης ενημερώσου εάν και η ΕΡΓΑΣΙΑ (αν τους παραδώσεις τον υπολογιστή για ανα αντικαταστήσουν τον δίσκο κλπ) είναι δωρεάν, πριν τους τον πας.

(...μήπως είναι λάπτοπ; )

Σε γενικές γραμμές, βρες το εργαλείο που παρέχει η Τοσίμπα για έλεγχο των σκληρών της,τρεχ' το, και αν αυτό αποφανθεί "πρόβλημα", τότε αν μπορείς εκτύπωσε τα αποτελέσματά του (ή έστω πάρε screen shots) και δείξε τους τα, διότι αν δουν ότι ("μετά την επαναφορά συστήματος") ότι ο δίσκος "λειτουργεί κανονικά", το HDS και τα αποτελέσματά του μάλλον θα το γράψουν εκεί που δεν πιάνει byte...

Για να τους "πείσει/πιέσεις" ότι "πρόβλημα, ΥΠΑΡΧΕΙ", και  για να μην αρχίσουν τα δικά τους (χρονοβόρα) "ψαξίματα"/ελέγχους, αλλά να τσεκάρουν αμέσως συγκεκριμένα πράγματα.

...όσο για το "τί το προκάλεσε", κατασκευαστική αστοχία. Απλά και όμορφα, it happens. Θα μπορούσε να ζήσει και για 10 χρόνια χωρίς ούτε έναν "κατεστραμμένο τομέα" ο σκληρός, αλλά σου έτυχε να μην είναι αυτή η περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...