Προς το περιεχόμενο

Το Android 4.3 Jelly Bean έφθασε στο Xperia Z1 και Xperia Z Ultra


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Android 4.3 φτάνει από σήμερα στους κατόχους των κορυφαίων smartphone της Sony, του Xperia Z1 και Xperia Z Ultra, με την εταιρεία να έχει δεσμευτεί για την παρουσίαση και του Android 4.4 KitKat στο μέλλον.Η Sony στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε διάφορες βελτιώσεις στην απόδοση των συγκεκριμένων smartpphone με τη νέα έκδοση αλλά και στην παρουσίαση νέων δυνατοτήτων.

 

Μια από αυτές είναι η προσθήκη της εφαρμογής Smart Social Camera στο Xpera Z Ultra κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο Xperia Z1 και μέσω της οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα της συσκευής με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η μετάδοση του βίντεο που κάνουμε λήψη ζωντανά στο Facebook λογαριασμό μας ενώ με το Info-eye μπορούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες απευθείας στο viewfinder για το αντικείμενο που φωτογραφίζουμε.

 

Με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση η Sony περιλαμβάνει και τις νέες εκδόσεις όλων των εγγενών εφαρμογών που ενσωματώνει όπως το Messaging, MyXperia, Smart Connect, Smart apps, TrackID κ.α. Το γραφικό περιβάλλον της Sony βρίσκεται όπως πάντα στην επιφάνεια της πλατφόρμας, με ένα νέο χαρακτηριστικό, τα Xperia Themes όπου διαφορετικά UI πακέτα θεμάτων είναι διαθέσιμα προς κατέβασμα από την εφαρμογή Sony Select.

 

Η Sony δε ξεχνά πάντως και τα υπόλοιπα smartphone της, πολλά από τα οποία θα αναβαθμιστούν στην έκδοση 4.3 και 4.4 του Android, για τα οποία θα έχει σύντομα όπως αναφέρει περισσότερες πληροφορίες.

 

Link.png Site: Xperia Blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το καλό με τη sony είναι ότι κρατά τις υποσχέσεις τις σε Ultra z και Ζ1  και έτσι  λογικά θα πάρουν και τα υπόλοιπα κινητά που έχει δεσμευτεί την αναβάθμιση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμεις με S3 σε πηγάδι κατουρησαμε..

εχει βγει και επίσημη αλλα εχει προβλήματα.Αν θες να με ακουσεις,πέρνα temasek cm 11 (4.4.2)και θα πάθεις πλάκα με το πόσο γρηγορο είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...