silmarien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς είμαι στην αναζήτηση για Email Client γιατί δεν την παλέβω με το Mail App. Χρησιμοποιώ hotmail αναγκαστικά παρόλο που έχω gmail και yahoo (τα οποία μάλιστα τα κάνω forward στο hotmail). Δεν μπορώ να αλλάξω το hotmail γιατί ειναι συσχετισμένο με τα πάντα. Οπότε έψαξα κάποιους clients και δοκίμασα το AirMail και Inky αλλά δεν μπορούσα να το κάνω να επικοινωνεί με τον σερβερ. Θέλω ό,τι γίνεται στην εφαρμογή να εφαρμόζεται και στο hotmail. π.χ. αν διαγράψω κάποιο mail ή το μετακινήσω σε φάκελο από τον Client τότε δεν θα γίνει κάτι και στον σερβερ οπότε οταν συνδέομαι στο outlook από browser καταλήγω να έχω 100 mails στο inbox που θα πρέπει να ξεχωρίσω.Επίσης αναγκάστηκα να βγάλω τα Rules γιατί είτε οι φάκελοι στον Client θα συγχρονιζόντουσαν μια στο τόσο είτε δεν θα ειδοποιούμουν καν για τα νέα μηνύματα.Ξέρω ότι μάλλον δεν υπάρχει κάτι με active sync exchange αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και να ποστάρω. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2013 από silmarien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 εγω δουλευω καιρό με το mail του office. μεχει βολεψει αρκετα + κανει import όλους τους λογαριασμους που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 εγω δουλευω καιρό με το mail του office. μεχει βολεψει αρκετα + κανει import όλους τους λογαριασμους που εχω Για το Outlook λες έτσι? Γιατί έχω την εντύπωση πως είχε μόνο IMAP και POP3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το Outlook υποστηρίζει Exchange ActiveSync. Κατά τα άλλα όμως με το IMAP θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις μια χαρά αυτά που θέλεις (συγχρονισμό φεκέλων σε client & server. rules κλπ). Η Microsoft ενεργοποίησε το IMAP στο webmail της πριν από 3 μήνες: Outlook.com now has IMAP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το Outlook υποστηρίζει Exchange ActiveSync. Κατά τα άλλα όμως με το IMAP θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις μια χαρά αυτά που θέλεις (συγχρονισμό φεκέλων σε client & server. rules κλπ). Η Microsoft ενεργοποίησε το IMAP στο webmail της πριν από 3 μήνες: Outlook.com now has IMAP. Προσπάπησα χθές να στήσω το Outlook αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάπου server και λοιπά στοιχεία. Μετά ξαναέστησα τον λογαριασμό στοτ Mail App. Από ότι είδα αυτή τη φορά μπόρεσα να μεταφέρω κάποια μηνύματα σε φακέλους και έγινε και στο web αλλά το αρχικό μήνυμα δεν μετακινήθηκε από το inbox. Απλά δημιουργήθηκε αντίγραφο του στον φάκελο που το μετακίνησα. Και επίσης όταν διαγράφω κάποιο μήνυμα από την εφαρμογή της Apple δεν γίνεται τίποτα στο web οπότε πάλι είναι γεμάτο το inbox. To άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι ανα τακτά χρονικά διαστήματα κάνει ξανά και ξανά συγχρονισμό όλων των μηνυμάτων και καταλήγω να κατεβάζω 2000 mail κάθε δύωρο. Το τελευταίο πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει error όταν προσπαθώ να μετακινήσω ή να διαγράψω κάποιο mail. Αυτό γίνεται όταν είναι Idle το Mail App. ¨Όταν πατήσω οκ ή έχω κάνει πρώτα κλικ στο κουμπί "sync" δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν πάω σπίτι θα δοκιμάσω να στήσω το Outlook ξανά αν και δεν μου άρεσε καθόλου το interface ούτε και η χρηστικότητά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασες σιγουρα το airmail και δεν τα καταφερες; υποστηριζει και exchange και imap. Μηπως το ειχες σεταρει σε pop και δεν λειτουργουσε οπως θες; αν σε ενδιαφερει και δεν το εχεις αγορασει, νομιζω μπορεις να κατεβασεις την βετα. http://airmailapp.com/post/69842652687/airmail-beta-224 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασες σιγουρα το airmail και δεν τα καταφερες; υποστηριζει και exchange και imap. Μηπως το ειχες σεταρει σε pop και δεν λειτουργουσε οπως θες; αν σε ενδιαφερει και δεν το εχεις αγορασει, νομιζω μπορεις να κατεβασεις την βετα. http://airmailapp.com/post/69842652687/airmail-beta-224 Την beta είχα δοκιμάσει. Δεν ξέρω τι να πω. Θα το ξαναδώ αν είναι μετα την δουλειά όταν πάω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Οι οδηγίες για στήσιμο σε IMAP για το Apple Mail app είναι εδώ: http://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/oemail-osend/how-to-set-up-mac-mail-to-sync-your-outlookcom/afdfe981-20c7-4d4a-b6b1-9329b27f018a Το στήσιμο στο Airmail δεν πρέπει να έχει μεγάλες διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα