Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω κινητό με:
1) 200-220€
2) καλή οθόνη με 4" και πάνω.
3) καλό wifi και gps
4) σχετικά καλές επιδόσεις επεξεργαστή.
5) καλή μπαταρία

και η αγορά του είτε απο Ελλάδα είτε απο εξωτερικό.

Δημοσ.

Το αμερικάνικο amazon στέλνει Ελλάδα?

Τελωνείο δεν θα μπει?

Δικό μου λάθος, το διόρθωσα σε Amazon.uk.

Αν θες Android πας για το Moto G, αλλιώς κάνεις επίσης μια καλή επιλογή και πας για το Windows Phone. 

Δημοσ.

Αγορασα το Moto G 8gb πριν λιγες μερες. Καταπληκτικο, πρεπει να ειναι το καλυτερο κινητο βαση value for money.

Η φωτογραφική του τι λέει, διότι δεν ακούγονται και πολύ καλά λόγια?

Στο χέρι πως κάθεται, είναι δλδ ογκώδες? Είναι βαρύ?

Δημοσ.

Αγορασα το Moto G 8gb πριν λιγες μερες. Καταπληκτικο, πρεπει να ειναι το καλυτερο κινητο βαση value for money.

Στην κατηγορία των 170 ευρώ vfm είναι το xperia L από όσο ξέρω εδώ και καιρό που κυκλοφορεί . Τo moto G ας αφήσουμε λίγο διάστημα ακόμα να ακούσουμε πως πάει ....μπορεί να είναι και καλύτερο ....αυτό μας θα φανεί μετά από κάποιους μήνες 

• Like 2
Δημοσ.

Ότι android και να πάρεις με αυτα τα λεφτά σε λιγο καιρό θα κλες απο το lag και σε 7 μήνες επειδγ δεν θα πάρεις την νέα αναβάθμιση. Με 220€ πάρε κάνα Lumia 720 απο το skroutz να το έχεις σε 1 μέρα σπιτι σου, χώρος lag, όλες τις αναβαθμίσεις, 4 ίντσες οθόνη κλπ

Και φυσικά έχει δωρεαν GPS με turn by turn voice commands ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. offline οποτε το θες το ενεργοποιείς.

Δημοσ.

απο εξωτερικο δες το Moto G και το Lenovo P780 με μπαταρια ΤΕΡΑΣ στα 4000 mha

(Εχω παρει το p780 και το εχω κανει μονο 6 φορτησεις πληρες σε εναν μηνα!!, 3-6 μερες με παει η μπαταρια του)
Απο ελλαδα το Sony Xperia L !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...