kxs14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, εχω ένα σύστημα με AMD A10 5800K στο οποίο έχω σε crossfire μία 6770 και μέχρι ΄τωρα όλα παιζουν μια χαρά, αλλά θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου μιας και πλέον μερικά παιχνίδια που θέλω , απλά δεν παίζουν στο παρόν σύστημα έτσι όπως έιναι.. ο κολλητός μου έχει βάλει μια HD7870 ΄και λειτουργεί μια χαρά.. Προσωπικά σκεφτόμουν μία Ρ9 270x και συγκεκριμένα αυτήν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513638 αλλά άρχισε να παίζει και η ιδέα μιας nvidia 760....τι λέτε προσωπικά? υ.γ. ξέρω ότι ακυρώνω τα γραφικά της apu αλλά για μένα έκανε τον κύκλο της και θέλω να πάω λίγο παρακάτω στα γραφικά
Nick511 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 εγω θα σου πρότεινα να βάλεις την r9 270 αλλα άκου και τις συμβουλές των άλλων παιδιων
kxs14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά μέχρι τώρα ήμουν χρήστης AMD , αλλά βλέπω ότι η 760 στα ίδια λεφτά υπερέχει και μάλιστα καταπολύ.. Αν ήξερα ότι η AMD έχeι καλους drivers δεν θα το σκεφτόμουν κάν και δεν θα έκανα αυτό το Post αλλά ακόμη και με καινούριες καρτες οι drivers είναι ακόμη beta... Δεν ξέρω ρε παιδιά, amd έχω σταμπάρει αυτή την Asus στα 200, αλλά μήπως έχει κανείς να προτείνει κάποια καλή 760?
Fulgore1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτα να δεις αν θες σε Amd μερια πας στην R9 270x και κοιτας σε Gigabyte/Msi που εχουν και δωρο το BF4 αξιας 40ευρο περιπου βλεπε http://www.skroutz.gr/s/4244025/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-Battlefield-4-Limited-Edition-GV-R927XOC-2GD-GA.html http://www.skroutz.gr/s/4244059/MSI-Radeon-R9-270X-2GB-Gaming-Battlefield-4-Limited-Edition-V303-016R.html ή φυσικα αν δεν σε ενδιαφερει το παιχνιδι πας σε Asus. Τωρα απο Gtx 760 Που ειναι λιγο δυνατοτερη της R9 270(αναλογα το παιχνιδι) πας σε http://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Από τη μια λες οτι όλα παίζουν μια χαρά και από την άλλη μιλάς για όχι καλούς amd drivers (δείχνοντας εντωμεταξύ την 7870).Beta βγάζουν συχνά και οι 2 εταιρίες απλά η amd αργεί εδώ και κάποιο καιρό στους certified,δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Για την επιλογή της κάρτας είναι ανάλογα και το τελικό σου budget (και μπορεί και τι παιχνίδια παίζεις).
kxs14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Από τη μια λες οτι όλα παίζουν μια χαρά και από την άλλη μιλάς για όχι καλούς amd drivers (δείχνοντας εντωμεταξύ την 7870).Beta βγάζουν συχνά και οι 2 εταιρίες απλά η amd αργεί εδώ και κάποιο καιρό στους certified,δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Για την επιλογή της κάρτας είναι ανάλογα και το τελικό σου budget (και μπορεί και τι παιχνίδια παίζεις). Μέχρι ΄τωρα όλα παιζουν ικανοποιητικά στο συστημά μου με αρκετές περικοπές σε ποιότητα, αλλα μερικά παιχνίδια απλα όσο και να κόψω σε ποιότητα δεν τα σηκώνει η κάρτα...!!! Για αυτό και θέλω να αναβαβμίσω το σύστημά μου. Όσο για τα προβλήματα αναφέρομαι στην σειρά R9 μιας και ως γνωστόν οι συγκεκριμένη σειρά δεν έχει 100% ικανποιητική υποστήριξη ακόμη... Η 7870 έχει πλέον πλήρη υποστήριξη μιας και έιναι αρκετό καιρό στην αγορά... η σερα R9 λεει πως προτέινει τους 13.11 της catalyst οιοποίοι και έιναι beta ακόμη. Για αυτό και θέλω να έιμαι σιγουρος πριν αγοράσω καρτα γραφικών ότι δεν θα έχω προβλήματα
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αναλόγως τι εννοείς υποστήριξη.Αν εννοείς κέρδος σε επιδόσεις ναι θα αποκτήσουν (οι R9 290 ειδικά).Αν εννοείς τους ms certified που πρέπει να δώσει και το κάτι της στην ms για να γίνουν αυτό είναι άλλο.
Prospector8 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ σε αυτον τον επεξεργαστη πανω απο 200€ κάρτα δεν θα του έβαζαν.. Νομιζω στην περιπτωση σου,ιδανική θα έλεγα ειναι η 270/270Χ. Τώρα τι θες να πεις με την μη πληρη υποστηριξη στις καινούργιες καρτες,δεν ξέρω,εγώ πάντως μια ζωή με beta drivers είμαι και σοβαρό πρόβλημα δεν είχα ποτε..
kxs14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 έγω προσωπικά έχω ανριμετωπίσει πολλες φορές πρόβλημα με beta drivers γιατί μερικά παιχνίδια που παίζω onl;line τρώνε σκαλώματα... Ειχα διαβάσει ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει μερικά προβλήματα με το πως συμπεριφέρεται με τους 13.11 και περιμένουν να δουνε μια σταθερή έκδοση .. αυτό με προβλημάτιζε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα