IKARIWTHS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα παιδια,ψαχνω ενα προγραμμα,με το οποιο να ενσωματωνω ελληνικους υποτιτλους στις ταινιες μου,βρηκα το submerge αλλα οταν ερθει η ωρα για το export ,πρεπεινα αλλαξω και παραμετρους της ταινιας,οπως αναλυση format κτλ,εγω θελω αν κατεβασω μια ταινα mp4 να μεινει mp4 με υποτιτλους,αν κατεβασω mkv το ιδιο. υπαρχει καποιο προγραμμα? αν ειναι και δωρεαν ακομα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 αν κατεβασω μια ταινα mp4 να μεινει mp4 με υποτιτλους,αν κατεβασω mkv το ιδιo. Αν εννοείς να "τυπώσεις" τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα και να μην ξανακωδικοποιήσεις την ταινία, δεν γίνεται. Ίσως να γίνεται να κάνεις "embedded" μέσα στο αρχείο (με δυνατότητα να τους ανοιγοκλείνεις χωρίς χωριστό srt) αλλά δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα. Χρησιμοποιώ χωριστό srt και δεν το 'χω ψάξει. Αν θες οπωσδήποτε hardcode δοκίμασε handbrake.fr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα Εγω χρησιμοποιω αυτο: http://www.bitfield.se/submerge/index.html Ευκολο και γρηγορο. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε το Subler. Μπορείς να περάσεις μέσα στο ίδιο αρχείο τους υπότιτλους χωρίς να κάνεις κωδικοποίηση. Μετά από την αναπαραγωγή μπορείς αν θες να τους εμφανίζεις/αποκρύπτεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα