Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο Aliexpress και τελωνειο

1988george

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βαγγέλη λίγο που το έψαξα είδα ότι μπορείς να πάρεις τηλ την DHL και να τους πεις ότι δεν θα το παραλάβεις και να το επιστρέψουν στον αποστολέα. Αυτοί μετά απο 15 μέρες πρέπει να το στείλουν πίσω ( δεν είναι σίγουρο βέβαια πως δεν θα το κρατήσουν για την πάρτη τους ).

Μίλησε και με τον κινέζο και πες του τι έγινε με την DHL και εξηγησε του ότι όλες οι κουριερ στην Ελλαδα πηγαίνουν τα δέματα στο τελωνείο και ζητάνε μετά γ@#$τικα έξοδα εκτελωνισμού.

Οταν το παραλάβει, να σου το ξαναστείλει με singapore post , ή hong kong post ή sweden post και με tracking number και επειδή αυτός θα χάσει τα μεταφορικά που πλήρωσε, προσφέρσου να δώσεις κάτι παραπάνω.

Θα χάσεις βέβαια χρόνο, γιατί μεχρι να πάει πίσω και να ξαναρθει σε σένα θα περάσει καιρός, αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις τα λεφτά σου.

Ειχα σημερα λοιπον επικοινωνια μετα πο αμετρητες ωρες προσπαθειας να συνδεθω με τα κεντρικα του τελωνειου.Ο κινεζος μου εδειξε φωτογραφια που εβαλε εξω απο το κουτι και εγραφε 29 δολαρια για επισκευη χαλασμενης οθονης μεσα απο εγγυηση. Μου ειπαν οτι θα πληρωσω τα εξοδα τελωνιου και τον φορο που συνολο βγαινουν στα 63 ευρω και αν θελω να το εκτελωνισουν αυτοι δεν μου ζητησαν χρηματα για εκτελωνιστη δικο τους.αυτα ειναι ολα κι ολα τα χρηματα που θα πληρωσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα σημερα λοιπον επικοινωνια μετα πο αμετρητες ωρες προσπαθειας να συνδεθω με τα κεντρικα του τελωνειου.Ο κινεζος μου εδειξε φωτογραφια που εβαλε εξω απο το κουτι και εγραφε 29 δολαρια για επισκευη χαλασμενης οθονης μεσα απο εγγυηση. Μου ειπαν οτι θα πληρωσω τα εξοδα τελωνιου και τον φορο που συνολο βγαινουν στα 63 ευρω και αν θελω να το εκτελωνισουν αυτοι δεν μου ζητησαν χρηματα για εκτελωνιστη δικο τους.αυτα ειναι ολα κι ολα τα χρηματα που θα πληρωσω.

Βαγγέλη δεν έχω ξανακούσει κουριερ να εκτελωνίζει δωρεάν. Ελπίζω όντως αυτό να σου είπαν στο τηλ και να μην σου έρθει μετά τον εκτελωνισμό κανένας νταμπλάς.

Βαγγέλη δεν έχω ξανακούσει κουριερ να εκτελωνίζει δωρεάν. Ελπίζω όντως αυτό να σου είπαν στο τηλ και να μην σου έρθει μετά τον εκτελωνισμό κανένας νταμπλάς.

Ελπιζω πως όχι...Σιγουρα θα δουμε αυριο η μεσα σε λιγες μερες που θα ερθει η συσκευη.Επισης δεν προκειται να πληρωσω εξοδα αποστολης διοτι δεν με πηραν να με ενημερωσουν για το οτι η παραγγελια ειναι σε διαδικασια καθυστερησης εκτελωνισμου και θα χρεωνομουν μονο οταν με ειχαν ενημερωσει και οτι η χρεωση θα ξεκινουσα μετα απο 2 μερες της ενημερωσης μου.Θα μου στειλει η κοπελα αυριο που μου τα ειπε και σε γραπτα για να το επιβεβαιωσω και να μην βρεθω προ εκπληξεως...

Ελπιζω πως όχι...Σιγουρα θα δουμε αυριο η μεσα σε λιγες μερες που θα ερθει η συσκευη.Επισης δεν προκειται να πληρωσω εξοδα αποστολης διοτι δεν με πηραν να με ενημερωσουν για το οτι η παραγγελια ειναι σε διαδικασια καθυστερησης εκτελωνισμου και θα χρεωνομουν μονο οταν με ειχαν ενημερωσει και οτι η χρεωση θα ξεκινουσα μετα απο 2 μερες της ενημερωσης μου.Θα μου στειλει η κοπελα αυριο που μου τα ειπε και σε γραπτα για να το επιβεβαιωσω και να μην βρεθω προ εκπληξεως...

Λοιπόν σήμερα είχα ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία.Μετά απο 18 ημέρες που έκανα την παραγγελία και μετα απο 15 σχεδόν ημέρες που μου έγραφε καθυστέρηση κατα τον εκτελωνισμό,ανανεώθηκε η διαδικασία και εχει εκτελωνιστεί το κινητό μου.Λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι στα χέρια μου.Τιμή συνολικά που μου είπαν στα γραφεία και αυτά θεωρητικά βέβαια γιατι δεν χτυπήθηκε απόδειξη ακόμη,είναι στα 63€.

36€ για κόστος τελωνείου και εκτελωνιστή μαζί,και τα υπόλοιπα το ΦΠΑ 23%.Θα ενημερώσω οταν έχω το αντικείμενο στα χέρια μου

με τελική τιμή. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...