mumra Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα.Είμαι κάτοχος ενός asus nexus 7 (2012).Ξέρει κανεις αν μπορώ να το συνδέσω με τηλεόραση (που έχει hdmi) ώστε να βλέπω βιντεο η ταινία στην TV.Έχω δει για το google chromecast αλλα δεν ξέρω αν γίνεται και με άλλο τρόπο. Η Τηλεόραση είναι μια sony kdl 32T-3000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mumra Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν ειχες smart tv κατι θα γινοταν,αλλα δυστιχως μονο με chromecast και google tv(android dongle)! Ηταν μεγαλη βλακια που δεν ειχαν βαλει micro hdmi! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Slimport και είσαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Slimport και είσαι κομπλε. Δε το υποστηριζει το nexus 7 2012.H micro usb του δεν ειναι και hdmi out,οπως στο nexus7 2013! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mumra Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω ακουσει το slimport αλλα και εγω νομιζω δεν το υποστηριζει.Μονο αν το εχει κανει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mumra Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το Miracast Wifi λέτε να κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το Miracast Wifi λέτε να κάνει? Οχι δε κανει,γιατι δυστυχως το μοντελο του 2012,ουτε αυτο το υποστηριζει! Θες κατι που να μετατρεπει τη tv σε smarttv οπως ειναι το android tv ή το cromecast,για να μπορεις να στειλεις εικονα απο το nexus7(2012) στη τηλεωραση σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα