paulchro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Λεω να αλλαξω ψυξτρα γιατι με εχει κουρασει στο καθαρισμα ολο αυτο με το υπερμεγεθες πραγμα μεσα στο κουτι και να παω σε κατι πιο λιτο οπως μια ετοιμη υδροψυξη της corsair. Αξιζει; Και αν ναι ποια απ τη σειρα Η ειναι στα ιδια επιπεδα;;
ninos30 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν εννοείς καθάρισμα από την σκόνη, γιατί νομίζεις πως με μια υδρόψυξη (έστω και έτοιμη) θα το γλυτώσεις; Το ψυγείο ψύχεται από ανεμιστήρες, οι οποίοι συσσωρεύουν την σκόνη πάνω στα fins. Και αν θες την γνώμη μου, είναι πιο δύσκολο το καθάρισμα εκεί... Το πιο μικρό μοντέλο της Corsair είναι το Η55, το οποίο κάνει ~60 ευρώ και ας πούμε ότι είναι πάνω κάτω στα ίδια. Στα ίδια είναι επίσης και η Antec 620, η οποία είναι το δίδυμο αδελφάκι της Η55, αφού φτιάχνονται και οι δύο από την ASETEC
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά ψύκτρα είναι η Aegir.Εγώ δεν θα την άλλαζα για μικρή H.
STORM1978 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Επαυξάνω! Αν μιλούσαμε για καμιά Η80/H100 ή Seidon 120 / 240 τότε ναι θα είχε νόημα!
paulchro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εχω και θεμα με της μνημες..Δεν μου δουλευει το ενα σοκετ και δεν εχω dual. Για την Η75 σκευτομουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα