Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτελώ μια απλή άσκηση από το βιβλίο "ελληνικά windows 7 βήμα βήμα" και η άσκηση μου ζητάει από το
παράθυρο διαχείριση υπολογιστή να πατήσω στην κατηγορία Τοπικοί χρήστες και ομάδες αλλά δεν
βλέπω πουθενά κάτι ανάλογο...Καμια γνώμη?

Βρήκα και αυτό,

Εάν δεν βλέπετε την επιλογή "Τοπικοί χρήστες και ομάδες", αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι το συμπληρωματικό πρόγραμμα δεν έχει προστεθεί στην Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το εγκαταστήσετε:

Στην Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft , κάντε κλικ στο μενού Αρχείο και μετά κάντε κλικ στην εντολή Προσθαφαίρεση συμπληρωματικών προγραμμάτων.

Κάντε κλικ στην επιλογή Τοπικοί χρήστες και ομάδες και μετά στην επιλογή Προσθήκη.

Κάντε κλικ στην επιλογή Τοπικός υπολογιστής, έπειτα στο κουμπί Τέλος και, στη συνέχεια, στο κουμπί OK.

Αλλά όταν επιλέγω αρχείο δεν υπάρχει η εντολή Προσθαφαίρεση συμπληρωματικών προγραμμάτων...

(χρησιμοποιώ home premium)

Ευχαριστώ....

post-117499-0-24343100-1387164475_thumb.png

Δημοσ.

Χωρις να εχω 7 home premium μπροστα μου, νομιζω οτι το να βαλεις και να βγαλεις ενα module στην κονσολα διαχειρησης γινεται μονο σε εκδοσεις pro και πανω...

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να έχεις δίκιο και να μην το υποστηρίζει η έκδοση home premium που έχω

εγκατεστημένη απ'ότι είδα και στην σελίδα της microsoft...

Ευχαριστώ για την απάντηση σου πάντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...