kostaspd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εκτελώ μια απλή άσκηση από το βιβλίο "ελληνικά windows 7 βήμα βήμα" και η άσκηση μου ζητάει από τοπαράθυρο διαχείριση υπολογιστή να πατήσω στην κατηγορία Τοπικοί χρήστες και ομάδες αλλά δενβλέπω πουθενά κάτι ανάλογο...Καμια γνώμη? Βρήκα και αυτό,Εάν δεν βλέπετε την επιλογή "Τοπικοί χρήστες και ομάδες", αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι το συμπληρωματικό πρόγραμμα δεν έχει προστεθεί στην Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το εγκαταστήσετε:Στην Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft , κάντε κλικ στο μενού Αρχείο και μετά κάντε κλικ στην εντολή Προσθαφαίρεση συμπληρωματικών προγραμμάτων.Κάντε κλικ στην επιλογή Τοπικοί χρήστες και ομάδες και μετά στην επιλογή Προσθήκη.Κάντε κλικ στην επιλογή Τοπικός υπολογιστής, έπειτα στο κουμπί Τέλος και, στη συνέχεια, στο κουμπί OK.Αλλά όταν επιλέγω αρχείο δεν υπάρχει η εντολή Προσθαφαίρεση συμπληρωματικών προγραμμάτων...(χρησιμοποιώ home premium) Ευχαριστώ....
jim_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Χωρις να εχω 7 home premium μπροστα μου, νομιζω οτι το να βαλεις και να βγαλεις ενα module στην κονσολα διαχειρησης γινεται μονο σε εκδοσεις pro και πανω...
kostaspd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον πρέπει να έχεις δίκιο και να μην το υποστηρίζει η έκδοση home premium που έχω εγκατεστημένη απ'ότι είδα και στην σελίδα της microsoft... Ευχαριστώ για την απάντηση σου πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα