Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά βρήκα πως γυρναω στα Ελληνικά αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Όταν ειναι γυρισμενο το site και το woocommerce στα αγγλικα όλα δουλεύουν ρολόι. Όταν γυρνάω το site και το woocomerce στα Ελληνικά, τότε ενώ δουλεύουν όλα ρολόι, Οταν πάω να μπω στην καρτέλα του προιόντος (ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) μου πετάει βρόχο ανακατευθυνσης.

Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Τελικά τα λύνω ένα ένα τα προβλήματα... 

Κάτι νέο... Που μπορώ να ψαχτώ για να φτιάξω λίγο την παρουσίαση των προιοντων. Καταρχήν δηλαδή πως μπορώ να κάνω να φαίνονται οι κατηγορίες σαν πλεγμα και τα προιόντα σε λιστες. Βρήκα αυτο το plugin http://wordpress.org/plugins/woocommerce-grid-list-toggle/ άλλα όταν βάζω την επιλογή λιστας μου βγάζει τις εικονες της κατηγορίας και των προιοντων τεράστιες και με χάλια ανάλυση και απο κάτω την περιγραφή. Ενω θα έπρεπε να είναι πχ 200χ200 αριστερα και δεξια η περιγραφή, προσθήκη στο καλάθι κλπ.

Υ.Γ. Υπάρχουν θέματα για το woocomerce? Οχι όμως για όλο το site. Μόνο για το κομμάτι της παρουσίασης των προιοντων.

Edit: Με τον επιθεωρητη στοιχειου βρηκα ποιο σημείο ελέγχει την εικόνα και είναι μια γραμμή σε ένα screen.css που από 

width: 90% !important; 

την κάνω 

width: 200px !important;

και το δείχνει όπως ακριβώς θέλω. Ενω ομως στο αρχείο έχει αλλάξει, οταν κάνω refresh την σελίδα (Εχω αδειασει cache κλπ), παλι βλεπω τεράστια την εικόνα και στον επιθεωρητή στοιχείου είναι ακόμα 

Τι μπορέι να παίζει?

Δημοσ.

Τελικά όλο το παιχνίδι παίζει στον παρακάτω κώδικα

.woocommerce ul.products li.product a img, .woocommerce-page ul.products li.product a img
{
	box-shadow: 0px 0px 0px black !important;
	text-align: center !important;
	margin: auto !important;
}

Όταν το έχω στο 90% δείχνει τις εικόνες κανονικά στο grid και τεράστιες στο list. Όταν το βάζω στο 25% δείχνει όπως θέλω στο list αλλά στο grid πολύ μικρες, Τι μπορώ να κάνω στο παραπάνω κώδικα ωστε και στις 2 περιπτώσεις να είναι στο 25% ?

Πρόσθεσα απο κάτω αυτό

ul.products.list {
	width: 25% !important;
}

και μου εφτιαξε τις εικόνες αλλά το κείμενο δεν μου το βγάζει απο δεξια αλλα απο κάτω...ΛΟΛ.

Τι γίνεται ρε γαμώτο? Το !important που το βλέπω σε κάθε κώδικα τι σκατα κάνει?

Δημοσ.

Διάβασε εδώ για το !important

Έχω την εντύπωση ότι σε κάποια σημεία δεν καταλαβαίνεις τί γίνεται με τα styles σου.

ul.products.list {
}

αυτό περιορίζει την ul 25% του φάρδους του parent element. Πιο πάνω όμως έχεις αυτό

.woocommerce ul.products li.product a img, .woocommerce-page ul.products li.product a img
{
}

το οποίο περιορίζει τα images στο 90% του φάρδους του parent element. Λόγω του cascade λοιπόν, όταν συνυπάρχουν τα 2 styles, τα images περιορίζονται στο 90% του 25% του parent element της ul (πιθανότατα του φάρδους της σελίδας, μπορεί και όχι, αν υπάρχει sidebar ή κάτι άλλο).

Αυτό εδώ

{
}

σου δημιουργεί προβλήματα. Αμφιβάλλω αν αυτά τα styles προέρχονται απ το WooCommerce, το θέμα είναι τί τα έβαλε εκεί. Αυτό πρέπει να το εντοπίσεις.

Δημοσ.

Διάβασε εδώ για το !important

Έχω την εντύπωση ότι σε κάποια σημεία δεν καταλαβαίνεις τί γίνεται με τα styles σου.

ul.products.list {
}
αυτό περιορίζει την ul 25% του φάρδους του parent element. Πιο πάνω όμως έχεις αυτό

{
}
το οποίο περιορίζει τα images στο 90% του φάρδους του parent element. Λόγω του cascade λοιπόν, όταν συνυπάρχουν τα 2 styles, τα images περιορίζονται στο 90% του 25% του parent element της ul (πιθανότατα του φάρδους της σελίδας, μπορεί και όχι, αν υπάρχει sidebar ή κάτι άλλο).

Αυτό εδώ

{
}
σου δημιουργεί προβλήματα. Αμφιβάλλω αν αυτά τα styles προέρχονται απ το WooCommerce, το θέμα είναι τί τα έβαλε εκεί. Αυτό πρέπει να το εντοπίσεις.

Ο πρωτος κωδικας υπηρχε εκει απο το θεμα που χρησιμοποιω που ειχε κωδικα και για το woocomerce αν τον χρησιμοποιουσα. Σε αυτο λοιπον οτι αλλαζα φαινοταν στο site. Τον δευτερο κωδικα των βρηκα σε ενα css του plugin grid vs list που αναφερω ποιο πανω. Πηρα λοιπον το κομματι που αναφεροταν στην εικονα και το προσθεσα στο css του θεματος. Τωρα οι εικονες ειναι οπως πρεπει. Απλα οταν επιλεγω τα προιοντα να φαινονται λιστα, τοτε αντι η εικονα να ειναι αριστερα και το κειμενο δεξια, παει το κειμενο απο κατω. Ενω υπαρχει ο χωρος να παει δεξια.

Υ.Γ. Υπαρχουν θεματα σχετικα με την εμφανιση των προιοντων του woocommerce και οχι ολου του site?

Δημοσ.

Υ.Γ. Υπαρχουν θεματα σχετικα με την εμφανιση των προιοντων του woocommerce και οχι ολου του site?

Όχι, τουλάχιστον δεν έχω δει εγώ κάτι τέτοιο. Υπάρχουν θέματα τα οποία έχουν templates & styles για WooCommerce. Πάντως αυτός που έκοψε το θέμα, ε λίγο μπαγλαμάς πρέπει να ήταν και τα έκανε όλα important.

Ο πρωτος κωδικας υπηρχε εκει απο το θεμα που χρησιμοποιω που ειχε κωδικα και για το woocomerce αν τον χρησιμοποιουσα. Σε αυτο λοιπον οτι αλλαζα φαινοταν στο site. Τον δευτερο κωδικα των βρηκα σε ενα css του plugin grid vs list που αναφερω ποιο πανω. Πηρα λοιπον το κομματι που αναφεροταν στην εικονα και το προσθεσα στο css του θεματος. Τωρα οι εικονες ειναι οπως πρεπει. Απλα οταν επιλεγω τα προιοντα να φαινονται λιστα, τοτε αντι η εικονα να ειναι αριστερα και το κειμενο δεξια, παει το κειμενο απο κατω. Ενω υπαρχει ο χωρος να παει δεξια.

Χώρος στο μάτι υπάρχει, αλλά είναι μη εκμεταλλέυσιμος λόγω styling.

Δοκίμασε να σβήσεις προσωρινά το κομμάτι των styles του theme που προκαλεί το πρόβλημα και άσε τα styles του plugin ν αναλάβουν τις εικόνες των προϊόντων.

Δημοσ.

Δοκίμασε να σβήσεις προσωρινά το κομμάτι των styles του theme που προκαλεί το πρόβλημα και άσε τα styles του plugin ν αναλάβουν τις εικόνες των προϊόντων.

Ωραια εσβησα απο το css του θεματος οτιδηποτε ειχε σχεση με woocomerce και περιμενω να δω. Γιατι ενω καθαριζω cache κλπ του browser αργεί πολύ να φανεί η αλλαγή στο site και στην επιθεώρηση στοιχείου φαίνεται ακόμα ο παλιός κώδικας? 

Δημοσ.

Δε θα σου πρότεινα να σβήσεις όλα τα styles του WooCommerce, μόνο αυτά που αφορούν product images.

Αν αδειάζεις την cache του browser και δεν έχεις κάποιο caching plugin να δουλεύει, τότε σβήνεις λάθος πράγματα, αν έχεις caching plugin, there you go.

Δημοσ.

Δε θα σου πρότεινα να σβήσεις όλα τα styles του WooCommerce, μόνο αυτά που αφορούν product images.

Αν αδειάζεις την cache του browser και δεν έχεις κάποιο caching plugin να δουλεύει, τότε σβήνεις λάθος πράγματα, αν έχεις caching plugin, there you go.

Τελικά εσβησα τα παντα του woocomerce στο css του θέματος, οπότε έπαιξα με τα css του woocommerce και του plugin. Όλα ρολόι τώρα. το έφερα στα μέτρα μου. Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια που βάζουμε την ελληνική μετάφραση??! βρήκα εδω τα αρχεία, αλλά δεν ξέρω ποια πρέπει να κατεβάσω πως πρέπει να τα ονομάσω και που να τα βάλω ώστε να λειτουργήσουν σωστά. :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...