Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Πριν από λίγο καιρό κάηκε το DVD player του LG Home Cinema που έχω (5.1). Το μοντέλο δε το θυμάμαι, αλλά τα καλώδια είναι χωρίς βύσμα μπροστά (δε ξέρω πώς ακριβώς λέγονται). Το πήγα να το κοιτάξουν και μου είπαν ότι για να φτιαχτεί, πρέπει να πληρώσω 80 ευρώ. Το θέμα είναι ότι σε καταστήματα που ρώτησα, δε πωλούνται τα DVD players από Home Cinema ξεχωριστά και μου φαίνονται πολλά τα λεφτά που μου ζήτησαν για να το φτιάξουν. Είναι εκτός εγγύησης.

Τα καλώδια είναι κάπως έτσι μπροστά και βγαίνουν σε κόκκινο και μαύρο για το κάθε ηχείο:

4242_2_n.jpg

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει τρόπος να συνδέσω τα ηχεία στην TV ή το PC κάπως; Το dvd player του home cinema είναι ταυτόχρονα και ενισχυτής; Δηλαδή αν βρω dvd/blu-ray player που παίρνει ηχεία με καλώδια χωρίς βύσμα, θα παίζουν ή θα καούν;

Τι μου προτείνετε να κάνω; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ελπίζω να βρω λύση γιατί τα έχω και κάθονται και είναι κρίμα.

Δημοσ.

Ακριβές μοντέλο δε θυμάμαι γιατί το έχω στον μάστορα. Δευτέρα θα το πάρω, αλλά το player είναι το ίδιο με του μοντέλου ΗΤ903ΤΑ με την μόνη διαφορά ότι δεν έχει iPod connection.

10060-rear2.jpg

10060-rear1.jpg

10060-ht903ta.jpg

10060-ht903taimg1.jpg

Δημοσ.

Μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε blueray ειτε την HDMI in και θα στέλνεις απο το HDMI out στην TV η απο την οπτική είσοδο που εχει. (optical in). Εαν πας σε blueray η πρώτη μέθοδος συνιστάται. Σε DVD μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την οπτική.

80 ευρω για αλλαγή κεφαλής δεν είναι πάρα πολλά.

Δημοσ.

Τα ηχεία δεν θα τα συνδέσεις στο bluray το οποίο και θα είναι απλά θα είναι η πηγή σου.

(Σου το γράφει και ο graphist83 επάνω)Το bluray θα το συνδέσεις στην HDMI IN του Home cinema και μετά από την HDMI Out του home Cinema σε μία HDMI της τηλεόρασης σου(ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο!).

Δημοσ.

Και πάλι δεν κατάλαβα, μάλλον εγώ δεν έγινα σαφής στο πρώτο μου post. Το θέμα μου δεν είναι να χρησιμοποιήσω το player ουσιαστικά, αλλά τα ηχεία που έιναι κρίμα να πάνε χαμένα :)

Δημοσ.

εχει χαλασει μονο το μερος που παιζει δισκακια η εχει χαλασει τελειως ολο και δεν δουλευει ουτε ως ηχοσυστημα?

Δημοσ.

διοτι αν το υπολοιπο συστημα λειτουργει κανονικα,κανοντας τη συνδεση με hdmi που σου λενε τα παιδια,μια χαρα 5.1 ηχο θα εχεις

Δημοσ.

Δεν ανοίγει καν. Όταν πατάω το power αναβοσμήνει για λίγο το φωτάκι και μετά σβήνει. Καλά Χριστούγεννα btw και καλά να περάσετε παιδιά :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ισως αν το εστελνες σε αυτους που φτιαχνουν m/b θα ταν φτηνοτερο...

ισως να θελει απλα πυκνωτες και να σου λεει τα δικα του αυτος.

ή να εβρισκες καποιο στο ebay.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει χαλάσει η κεφαλή από το dvdplayer του Home cinema.

Θα έκανα αυτό που αναφέρατε με αγορά blueray και σύνδεση με το HDMI in του dvdplayer και από το HDMI out στο HDMI της ΤV.

Το πρόβλημά μου είναι ότι το dvdplayer που έχω δεν έχει HDMI out! Τι κάνω? (επίσης δεν έχει scart). Έχει όμως κάτι βίσματα για να μπούνε καλώδια κόκκινα-άσπρα-κίτρινα (δεν ξέρω πως λέγονται).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...