lefosmania Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ποσό που διαθέτουμε : 600-1000 maxΧρήση υπολογιστή : programming, video rendering , 3d animation, music production , gamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: διάφοραΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη: ναιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: ΑθήναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Δεν υπάρχει θέμα.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: ΑδιάφοροΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟχιΧρειάζομαι τα πάντα πλην του λειτουργικού.(cpu,gpu,ram,hdd,screen,case,psu,motherboard,etc.)Κριτήρια χρήσης Η/Υ:1. Programming2. 3d animation 3. music production4. video rendering 5. gamingInfo:Αν είναι εφικτό θέλω σύνθεση Intel & Amd.(intel->(s) σειρά) Προτιμώ m-atx / mini-itx ...δεν ασχολούμε με overclocking.ΙPS οθόνη και ποιοτικά ηχεία(γράφω μουσική).ps: Το ποσό το έβαλα ενδεικτικά, για να υπάρχει ένα ταβάνι.
lizardous Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν γραφεις μουσικη τοτε θες studio monitors οπου υπολογισε για καλη ποιοτητα θες τουλαχιστον ενα 300αρι+ για τα monitors & και κανενα 150αρι για καρτα ηχου
lefosmania Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κάρτα ήχου υπάρχει (εξωτερική). Monitors ούτε καν ....αργότερα ίσως(δε ζω από αυτό).
lefosmania Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Να σου πώ καλύτερα τι όργανα έχω....Ακουστική-Ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι.Καρφώνω στην m-audio και γράφω.
lizardous Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ε κοιταξε τοτε αντι για στουντιο μονιτορς να βαλεις καποιο ποιοτικο hi-fi συστημα... Αλλιως πηγαινε σε καλα ακουστικα! Εγω εχω τα akg mk2 θα τα βρεις γυρω στα 40-50 ευρω και ειναι παρα πολυ καλα βεβαια οσο πιο πανω δωσεις για ακουστικα τοσο καλυτερα θα εισαι απο θεμα ηχειων τωρα εκτος απο καλα hi-fi κοιτα να βρεις τιποτα αντιστοιχο με τα παλια logitech z10
lefosmania Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Οκ lizardous σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.Αν και μου έγινε μια πρόταση δε ποστάρετε και άλλες συνθέσεις ....για να υπάρχει ποικιλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα