gotham7878 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια προσπαθώ να καταλάβω πως δουλευει το "επιθεώρηση στοιχείου" του chrome. Βρίσκω ας πούμε σε ένα κείμενο το κομμάτι του κώδικα και το css. Μπορώ να βρώ όμως από που τραβάει τα δεδομένα αυτά? Π.χ. από το root/themes/tothema/layout/post.php και root/themes/tothema/styles/css/custom.css Έχω ένα θέμα που έχει εκατό φακέλους και δεν μπορώ να βρώ με τίποτα που είναι αυτό που θέλω. Υπάρχει κάποιος τρόπος/πρόγραμμα/extension/κολπο ή οτι άλλο να μπορώ να βρω από ποια αρχεία παίρνει τα δεδομένα?
NikosTsolakos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Στο "επιθεώρηση στοιχείου" δεν μπορείς να δεις το php κώδικα και γενικά δεν φαίνεται το php στον browser σου!Για να δεις που ειναι το αρχείο του css θα το δεις εδω --> http://prntscr.com/2bm8tgεκεί έχει το όνομα του css.
gotham7878 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ααα καταλαβα. Ναι το css πολλες φορες το εχω δει εκει, πολλες φορες οχι. Για το php δεν υπαρχει τροπος δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα