tmagafas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας!θέλω να ξεκλειδώσω ένα iphone 4 που είναι στο Ο2 δίκτυο, έχω και την καρτα sim τουτι χρειαζεται να μαθω επιπλέον και η όλη διαδικασία να μην ξεπερασει τα 50 ευρω.με i.m.e.i και firmware modem ή s/n γίνεται??δεν έχω ιδέα από αυτά τι και πως... το ξεκλειδωμα θέλω να είναι για πάντα! ανεξάρτητο απο αναβαθμίσεις, υποβαθμίσεις, ριστορ και αλλα...τσεκαρα με το i.m.e.i στο imei.info και μου εδειξε UK, επειτα ανοιξα το πορτακι για την sim και είχε μεσα ηδη τοποθετημενη την o2 SIM, ετσι υπεθεσα πως αυτο ειναι και το δικτυο.ξερουμε καποιο τροπο να το επιβεβαιωσουμε?ευχαριστω πολύ!!
Iphone.expertGr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εαν πληρωσες στο imei.info θα σου δειξει ακριβως που ειναι κλειδωμενο Sent from my iPhone using Insomnia
arc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας! θέλω να ξεκλειδώσω ένα iphone 4 που είναι στο Ο2 δίκτυο, έχω και την καρτα sim του τι χρειαζεται να μαθω επιπλέον και η όλη διαδικασία να μην ξεπερασει τα 50 ευρω. με i.m.e.i και firmware modem ή s/n γίνεται?? δεν έχω ιδέα από αυτά τι και πως... το ξεκλειδωμα θέλω να είναι για πάντα! ανεξάρτητο απο αναβαθμίσεις, υποβαθμίσεις, ριστορ και αλλα... τσεκαρα με το i.m.e.i στο imei.info και μου εδειξε UK, επειτα ανοιξα το πορτακι για την sim και είχε μεσα ηδη τοποθετημενη την o2 SIM, ετσι υπεθεσα πως αυτο ειναι και το δικτυο. ξερουμε καποιο τροπο να το επιβεβαιωσουμε? ευχαριστω πολύ!! Μια απορία : Πως έφτασε αυτό το κινητό στα χέρια σου; Ο προηγούμενος κάτοχος σου έδωσε και την sim; Δεν τη χρειάζεται;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν ειναι απο την Αγγλια o2 http://www.ebay.com/itm/O2-UK-Iphone-3GS-4-4S-5-Factory-Permanent-Unlocking-/221328512875?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item338835176b Μηπως σου ζηταει και apple id ,η απλα δεν βλεπει την σιμ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα