Προς το περιεχόμενο

Windows 8 Booting

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα σας!

Είμαι καινούργιος στο forum και θέλω τα φώτα σας!

Έχω ένα αρκετά παλιό netbook (compaq), που έχει ram 1gb και έχω δοκιμάσει επάνω του πολλά συστήματα! (xp, 7, 8, ubuntu) Εν γνώση μου είχα σπασμένο δίσκο κι όμως το χρησιμοποιούσα χωρίς να τον αλλαξω. B) :cool:  B)  Ο σπασμένος δίσκος πρωτομπλόκαρε με xp. Αλλα είχα πρόσβαση στο bios και ξανα έκανα install. (Τα συστήματα δεν ήταν αυθεντικά :-D :-D ) Τον τελευταίο μήνα όμως είχα περάσει 8. (Ήθελα να δω πως ήταν στο netbook παρόλο που τα έχω επι καθημερινης βασης σε άλλο laptop) Και μου έρχεται φλασιά να περάσω τα 7 (ωστε να έχω πρόσβαση στο bios χωρίς να πρέπει να bootάρει το λογισμικό όπως γίνεται στα 8) γιατι συνήθως ανα μήνα έχω προβλημα. Το ανοίγω και την έχω κάνει την μαμακια. Κολλάει στο σήμα της compaq - win 8 και δεν έχω πρόσβαση ούτε στο bios ούτε στα 8. Τώρα; Αρχίζω να δοκιμάζω τα κουμπιά που μέχρι τώρα με βάζαν στο bios. Τιποτα. Δοκιμάζω όλα τα f, fn + .., del, tab, κλπ ΤΙΠΟΤΑΑΑ! Τώρα τι κάνουμε παίδες; Θέλω επιγόντως τα φώτα σας....

Ευχαριστω εκ των προτέρων,

Κωστής

ΥΓ Το netbook είναι ένα compaq mini ??? .....

(το ακριβές μοντέλο θα μπορώ να σας το πω σε λίγες μέρες!! )

Δημοσ.

Βγάλε τον δίσκο , άναψε/σβήσε το λάπτοπ μέχρι κάποια στιγμή να ξεμπλοκάρει και να μπει στο bios . Συνήθως , μετά την πέμπτη φορά πιάνει .

Μην ξαναχρησιμοποιήσεις τον δίσκο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...