knaison Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα..προσπαθώ να μεταφέρω τα αγαπημένα μου με συγχρονισμό από τον chrome του υπολογιστή στον chrome του galaxy s3 I900.Το πρόβλημά μου είναι το εξής, ενώ συνδέομαι μέσα από τα μενού του chrome του τηλεφώνου στο μενού "Άλλες Συσκευές" (έχω συνδεθεί και στον υπολογιστή) με το λογαριασμό μου google όταν πατάω συγχρονισμό για να πάρει τα αγαπημένα μου δεν κάνει συγχρονισμό.Επίσης μέσα από τις "Ρυθμίσεις" του chrome στο τηλέφωνο ενεργοποιώ το συγχρονισμό αλλά όταν βγαίνω από τα μενού απανεργοποιείται πάλι.Τι λέτε να κάνω λάθος?Ο Chrome είναι εγκατεστημένος στη rom του τηλεφώνου με όλα όλα του τα upadates (έκδοση 31.κάτι).Αν τον απεγκαταστήσω (το τηλέφωνο είναι root) με το titanium backup και τον ξαναεγκαταστήσω εκτός rom από το market θα κάνω ζημιά στη rom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δε θα κάνεις ζημιά αλλά δε θα καταφέρεις και τίποτα. Για να συγχρονίσεις τους σελιδοδείκτες πρέπει απλά να ενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό για το Google λογαριασμό σου και φυσικά να έχεις επιλέξει και το συγχρονισμό Chrome στις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα