Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο με τα Revisions παντα το ειχα απορια.

Μια χαρα επιλογη εκανες πιστευω.

Kαι εγω μπερδευτικα λιγο με τα rev ... Aν και την Dell την προτινουν "φανατικα" ... δε μπορεσα να βρω καποια ουσιαστικη διαφορα (εκτος της βασης που δε με πειραζει κι ολας) σε σχεση με την LG ενω στα χρηματα η διαφορα δεν ειναι και αμελητεα ... (εκτος απο το οτι η LG εχει και παραπανω θυρες και 5 ms)

Επεξ/σία από billvwrulez
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο πολυ σκεψη και ψαξιμο κατεληξα στη 24'LG http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169847

Στα 164 Ε !!!

Σε σχεση με την 23' dell στα 185 Ε πιστευω ειναι καλυτερη περιπτωση η LG αφου ειναι οικονομικοτερη, 1 ιντσα παραπανω, δεν εχει το ρισκο με τα rev ... Εχει τις παραπανω θυρες (hdmi) και τα ιδια χαρακτηριστηκα με την dell, η καλυτερη βαση της dell δε μου λεει κατι ...

Sent from my iPhone using Insomnia

αντε να μεγαλώνει το club όσοι έχουμε την ίδια οθόνη :P Οταν την πάρεις-πήρες μπες γράψε θετικά-αρνητικά που παρατήρησες.

Δημοσ.

Φυσικα και θα γραψω !! Τελικα την πηρα απο το eshop στα 164 Ε ειναι καλυτερη τιμη που βρηκα .... Και οπως ειπα σε αυτη την τιμη 24αρα και τοσο ποιοτικη οθονη δε βρισκεις πιστευω .... 

Αναμεινατε εντυπωσεις !!! B)  :)  :rolleyes:

Δημοσ.

Σημερα πηρα την 24αρα LG...

Εχουμε και λεμε

Το μονο αρνητικο η βαση οντως χαλια μαυρα (βεβαια εμενα δε με απαχολει καθολου)

Κατα τα αλλα η οθονη παρα πολυ καλη!!! Ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Εχω κατι αποριες

Α) Με τι να την συνδεσω την οθονη με HDMI ή με DVI

Β) Να κανω install τους DRIVERS απο το CD

Γ) Σε τι αναλυση να την δουλευω (ειδικα για παιχνιδια) οταν βαζω 1920x1080 αφηνει λιγο κενο περιμετρικα ...

Δ) Η βαση βιδωνει ή μπαινει κουμποτη ;;

Δημοσ.

1) οτι και να βάλεις το ίδιο είναι(και τα 2 ψηφιακό σήμα μεταφέρουν απλά το hdmi μεταφέρει κ ήχο) μιας κ η οθόνη δεν έχει ηχεία κάνεις μια τρύπα στο νερό σε περίπτωση που το έβαζες με hdmi εκτός τώρα που το σκέφτομαι αν σκοπέυεις να σύνδέσεις ηχεία πάνω στην οθόνη ή ακουστικά(εχει υποδοχή απο πίσω για καρφί).Απο την άλλη αν έχεις σκοπό στο μέλλον να συνδέσεις κάποια συσκευή άλλη όπώς πχ ps άσε την hmdi ελέυθερη.

2)Εγώ απο το cd τους έκανα αν θες κατέβασε αν ύπαρχουν πιο καινούργιοι.

3)Εγώ σε αυτήν την ανάλυση το δουλέυω κ χωρίς κενά που αναφέρεις.Μήπως δεν την αντέχει η κάρτα γραφικών την ανάλυση ή μήπως δεν μπήκες στα options του εκάστοτε παιχνιδιού να βάλεις αυτήν την ανάλυση,τώρα δεν θυμάμαι πάει κ καιρός δες στις ρυθμίσεις της οθόνης ίσως έχει επιλογή.Οταν πάω σπίτι θα το κοιτάξω και θα σου πω.

4)Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος νομίζω είναι κουμπωτή οτάν πάω σπίτι θα το τσκάρω κ αυτό.

Δημοσ.

Σε αναλυση 1920x1080 Μου αφηνει περιμετρικα κενο (μαυρο φοντο) και στα windows και στα games ... η καρτα γραφικων που εχω ειναι η 7790

Δημοσ.

η κάρτα σου άνετα υποστηρίζει αυτήν την ανάλυση.Με τι καλώδιο έκανες την σύνδεση τελικά?Έχεις κ δεύτερη οθόνη συνδεμένη?

καλου κακού αν δεν βρείς άκρη σβήσε τελείως τα drivers της κάρτας γραφικών με κανένα ccleaner ή revo unistaller και διέγραψε κάθε ίχνος των αρχείων με ένα απο τα 2 αυτα προγράμματα που σου υπέδειξα κ μετά πέρνα τα τελευταία drivers μηπως διορθωθεί αυτη η βλακεία.Όσο παράξενο κ να σου φαίνεται το έχω πάθει, αλλιώς κοίτα μηπως είναι τίποτα ρυθμίσεις στο catalyst της κάρτας.

Δημοσ.

η κάρτα σου άνετα υποστηρίζει αυτήν την ανάλυση.Με τι καλώδιο έκανες την σύνδεση τελικά?Έχεις κ δεύτερη οθόνη συνδεμένη?

καλου κακού αν δεν βρείς άκρη σβήσε τελείως τα drivers της κάρτας γραφικών με κανένα ccleaner ή revo unistaller και διέγραψε κάθε ίχνος των αρχείων με ένα απο τα 2 αυτα προγράμματα που σου υπέδειξα κ μετά πέρνα τα τελευταία drivers μηπως διορθωθεί αυτη η βλακεία.Όσο παράξενο κ να σου φαίνεται το έχω πάθει, αλλιώς κοίτα μηπως είναι τίποτα ρυθμίσεις στο catalyst της κάρτας.

Με hdmi εκανα την συνδεση, οχι δεν εχω βαλει 2η οθονη ... 

Αυτοι οι drivers υπηρξαν στιγμες που μου εβγαλαν την Π@%@για .... λες να ειναι αυτο ??

Μηπως ειναι καμια ρυθμιση στο catalyst ??

Δημοσ.

για το θεμα σου με τις μαυρες μπαρες,ψαξε στον catalyst για overscan

ειναι "γνωστο" γενικοτερα το θεμα με τις randeon,αλλα φτιαχνεται αν ακολουθησεις το παρακατω λινκ

http://superuser.com/questions/57239/how-do-i-enable-disable-overscan-on-my-tv-in-catalyst-control-center

• Like 1
Δημοσ.

Xristaras12 Σε ευχαριστω παρα πολυ !!! Αυτο ηταν τελικα !!! Το εφτιαξα !!  :D

Ευχαριστω και τα υπολοιπα παιδια φυσικα !!

Να ρωτησω και κατι αλλο το Brightness και το Contrast που το εχετε ???

(εγω συνηθως καθομαι στο pc βραδυ ...)

Δημοσ.

καλη χρονια . επειδη αναφερθηκε το θεμα των drivers της οθονης , bill ειδες διαφορα οταν τους περασες ? το λεω γιατι εχω και γω lg (αρχαια βεβαια) και δεν τους εχω περασει ποτε .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη χρονια !!! Περασα τους drivers απο το cd που ειχε μαζι με την οθονη ... Δε ξερω αν υπαρχουν πιο προσφατοι.... Επειδη περασα σχεδον αμεσως τους drivers με το που εβαλα την οθονη δε ξερω αν εχει διαφορα αλλα πιστευω οτι δεν εχει ... Στην προηγουμενη οθονη LG που ειχα και εγω δεν τους ειχα περασει. Οπως σου ειπα πιστευω δεν εχει διαφορα απλα επειδη πηρα καινουρια τωρα ειπα να τους περασω 

Επεξ/σία από billvwrulez

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...