Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω μια οθονη 19` (απο το 2006 :ph34r: ) και αφου εκανα ενα "facelift" του υπολογιστη μου λεω να αλλαξω και οθονη σιγα σιγα ... (το συστημα που εχω ειναι αυτο στην υπογραφη μου με καρτα γραφικων την ASSUS 7790 1GB)

Η οθονη που θα παρω θα την κρατισω αρκετα χρονακια οποτε θελω να ειναι κατι καλο αλλα οχι και πανακριβο... 

Η χρηση της θα ειναι αποκλειστικα για τον υπολογιστη δε προκειτε να συνδεθει με κατι αλλο 

Ακομη ηχεια δε θελω να εχει (αφου εχω 5.1)

Aπο λιγο ψαξιμο που εκανα βρηκα αυτες

α)http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=54713  LG 23EA53V 23"

β)http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=44490 Dell UltraSharp U2312HM 23"

Ξερω θα μου πειτε οτι εχουν διαφορετικες τιμες αλλα οπως ειπα επειδη θα την κρατισω αρκετα χρονια θελω κατι "value for money" Αν αξιζει την διαφορα η DELL να παρω την DELL αν ομως δεν εχουν μεγαλες διαφορες να μην δωσω την 50αρα τζαμπα ...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τετοιες εποχες δεν περισσευει τιποτα ... Βεβαια αν αξιζει την διαφορα της να τα δωσω ...

Ειμαι σε διλημμα  <_<

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ.

Η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε αυτες τις δυο οθόνες είναι η ανώτερη βάση της Dell.

Οποια και να πάρεις ευχαριστημένος θα είσαι.

Η Dell εχει 3 χρόνια εγγύηση ενω η Lg είναι πιο σύγχρονη και πολύ πιο μαζεμένη.

Η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή για να μπαίνει δίλημμα τιμής.

Δεν θα σωθείς με 25€ παραπάνω στην τσέπη !

+ Σε οτι ειπώθηκε απο τον @millenium

Δημοσ.

Η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε αυτες τις δυο οθόνες είναι η ανώτερη βάση της Dell.

45ευρο ειναι η διαφορα,σχεδον το 30% της αξιας της Lg :P

• Like 1
Δημοσ.

45 E ειναι η διαφορα ... Και αν οπως τα λες η μοναδικη διαφορα ειναι μονο η βαση τοτε γιατι να τα δωσω ... ?

Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα ...

Δημοσ.

Επειδή την LG την έχω δει από κοντά πρόσεξε το με την βάση γιατί παρά είναι ψεύτικη με αποτέλεσμα η οθόνη να ταλαντεύεται εύκολα.

Δημοσ.

Επειδή την LG την έχω δει από κοντά πρόσεξε το με την βάση γιατί παρά είναι ψεύτικη με αποτέλεσμα η οθόνη να ταλαντεύεται εύκολα.

Η αλήθεια είναι αυτή....οι οθόνες είναι ίδιες αλλά η βάση κάνει την διαφορά και η ποιότητα στα υλικά!

Η LG είναι πολύ πλαστηκούρα

Απο εκεί και πέρα δεν θα βρείς διαφορά στην απεικόνηση!

Διαλέγεις και πέρνεις ότι προτιμάς!

Προσωπική άποψη πάντως η DELL για την τιμή της είναιπολύ καλή και δεν της λείπει κάτι!

Δημοσ.

Ετσι οπως το βλεπω με αυτα που μου λετε καλυτερη επιλογη για μενα ειναι η LG ... 45 Ε για μια καλυτερη βαση (η οποια για μενα ειναι αχρηστη) δεν αξιζουν ... ασε που και η LG εχει 5 ms ενω η DELL 8 ms ...

Δημοσ.

Ετσι οπως το βλεπω με αυτα που μου λετε καλυτερη επιλογη για μενα ειναι η LG ... 45 Ε για μια καλυτερη βαση (η οποια για μενα ειναι αχρηστη) δεν αξιζουν ... ασε που και η LG εχει 5 ms ενω η DELL 8 ms ...

εχουν το ιδιο πανελ απ οσο ξερω

τι σκατα εχουν αλλαξει και εχει διαφορα στο response time?

παντως η dell εχει overdrive

Δημοσ.

Πράγματι η Dell φαίνεται ιδανική σύμφωνα και με το Review. :)

Από την άλλη διαφορές υπάρχουν μόνο αν τις βάλεις δίπλα δίπλα. Μια χαρά θα είσαι όποια και να αγοράσεις. Περισσότερο σημασία θα έδινα στο να μην έχει Backlit Bleeding κάτι που όπως φαίνεται τα IPS Panel το έχουν κουσούρι τελικά.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm

Δημοσ.

Value for money είναι η lg αν δεν σε νοιάζει η βάση όπως προείπαν τα παιδιά πιο πάνω κ εγγύηση.Κοίτα εγώ πήρα προσφατα την αντίστοιχη 24 lg και όντως η βάση της είναι για τον πούτσο δεν ειναι στιβαρή αλλά εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει γτ ούτε μπουνιές θα παίξω με την οθόνη ούτε έχω σκοπό να χορέψω μαζί της.Δεν με ενδιαφέρει ούτε να φέρνει σβούρες η οθόνη κ να βλέπω οριζόντια ούτε τετοιές δυνατότητες.Απο τότε που την πήρα την έβαλα στην πρίζα την ρύθμισα κ δεν την έχω αγγίξει απο τότε.Μονο οταν την ξεσκονίζω με ενα σουίφερ.Αν είσαι σαν εμένα κ δεν σε νοιάζουν τα παραπάνω πας για lg αλλιως στο αντίποδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...