Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω vista 32bit με visual studio 2010 και επειδη καποια στιγμη αργοτερα μαλλον θα χρειαστει να βαλω το visual studio 2012 θα πρεπει να περασω τα windows 7 64bit γιατι τα vista δεν ειναι συμβατα.

Εχω τις εξης αποριες:

1. Το VS2012 διατιθεται σε 32bit & 64bit;

2. Αν βαλω τα win7 64bit θα μπορω να δημιουργω εφαρμογες 32bit (με C#) χωρις προβληματα;

3. Υπαρχει καποιος λογος να εχω και το VS2010;

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω παραπλήσια θέματα ερωτώ εδώ (ΓΚΡ :mad: τα νεύρα μου τόσα χρόνια πρώτη φορά αντιμετωπίζω τούτο πρόβλημα)....

Καμμία, μα καμμία έκδοση του Visual Studio (2005, 2008, 2010 & 2012, για 32 bits αναφέρομαι) δεν κατάφερα να εγκαταστήσω (τις Express δοκίμασα) στο έναν φορητό που έχει τα Windows 7 SP1. OK το 2013 δεν εγκαταθίσταται, θέλει Παραθύρια 8.

Αλλά με τις άλλες τι στο καλό?? :wacko:

Εδώ είχα στήσει παλαιότερα την Express 2010 σε ένα μηχάνημα που είχε XP SP3 κι ήταν και παμπάλαιος. Ψάχνω βέβαια στο MSDN, αλλά αν κάποιο μέλος έχει κάποια ιδέα ας την ποστάρει μπας και ξεκολλήσω σύντομα...

Δημοσ.

Καμία έκδοση του VS2013 δεν απαιτεί Win8, ούτε καν το Ulti.

Δε βλέπω το πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε, το μόνο που είπες είναι ότι δεν έχεις καταφέρει να τις εγκαταστήσεις χωρίς καμία λεπτομέρεια. Προφανώς θα έπρεπε να μπορείς και προφανώς αν δε μπορείς κάποιο μήνυμα λάθους θα πρέπει να παίρνεις.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο που απορείς, τώρα το να ανέβαζα ένα σωρό εικόνες και τις μ*λακίες της MIcrosoft δεν ήθελα, απλά επειδή δε με καίει να προγραμματίσω τίποτε εξεζητημένο που να απαιτεί κάτι το ιδιαίτερο για να έχω τις τελευταίες εκδόσεις, κατάφερα να στήσω την έκδοση 2005 της C# (πέταξε ένα σφάλμα ότι υπάρχει ασυμβατότητα με τα Παραθύρια) και μετά LOL βάζω επάνω το 2008 που αυτό εγκαταστάθηκε μια χαρά. Υποθέτω ότι θα έλειπαν τίποτε αρχεία γιατί έκανα αναβάθμιση στο ρημάδι (δεν είναι και δικό μου κιόλας, γιαυτό δεν το γαργαλάω ιδιαίτερα). Πάντως το 2010 δεν προχώρησε όπως και πριν, οπότε σταματώ εδώ χωρίς να πολυσκοτίζομα, ώστε να αφοσιωθώ στο κυρίως αντικείμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...