kyriakosm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 το καλυτερο ειναι, να ειναι ποιοτικες απ εξω κι απο μεσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FPapados Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 η dcuii πολυ αθορυβη και πολυ καλες θερμοκρασιες. την toxic δεν την εβαλα μπροστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σε λιγες μερες θα την βαλω εγω και θα σου πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 η dcuii πολυ αθορυβη και πολυ καλες θερμοκρασιες. την toxic δεν την εβαλα μπροστα. Το δυνατό τους σημείο είναι οι θερμοκρασίες και εγώ μια R9 - 270 GBYte που έχω δοκιμάσει παίζει κρύα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια εχω την toxic η θερμοκρασια που μου εχει φτασει σε benchmark και σε coin miner ειναι το 72 βαθμους....η 7970 στα ιδια ειναι γιατι τις εχω crossfire για 770 lighting δεν ξερω αλλα δοκιμασα την 770 παλιτ 4 gb εχω κρατησει την toxic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Πιο πολύ σε απασχολεί να έχουν ποιοτικα εσωτερικα εξαρτηματα παρα η μάσκα της κάρτας. Και οι συγκεκριμένες που ανεφερες οσο μουφα ειπες πως ειναι απεξω τόσο ποιοτικες ειναι απο μέσα. Αμα θες ποιοτικο εξωτερικο τοτε κοιτάς υλοποιησης Gigabyte Rev2 και MSI που έχουν μεταλλικό περιβλημα. Η evga 770 sc with acx cooler έχει λιγότερο ποιοτικά εξαρτήματα από την asus dcII; Τελείως ενημερωτικά ρωτάω γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Η evga 770 sc with acx cooler έχει λιγότερο ποιοτικά εξαρτήματα από την asus dcII; Τελείως ενημερωτικά ρωτάω γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Για το εξωτερικο μιλαει ο Prospector,ολες αυτες οι καρτες,Msi,Asus,Evga,Gigabyte ειναι οι καλυτερες υλοποιησεις της αγορας. Απλα αγοραζεις αυτη που βρισκεις ή φθηνοτερα(συνηθως Gigabyte ή Asus)ή την εταιρια που σου αρεσει,αρκει να μην ξεφευγει σε τιμη απο την φθηνοτερη απο αυτες πχ http://www.skroutz.gr/s/3711965/MSI-GeForce-GTX770-2GB-Twin-Frozr-IV-OC.html και http://www.skroutz.gr/s/3586537/MSI-GeForce-GTX770-2GB-Lightning.html Παρολο που η Lightning ειναι παρα πολυ καλη,τα 80περιπου ευρο δεν τα αξιζει γιατι πολυ απλα δεν εχει διαφορα στις επιδοσεις που να δικαιολογουν την τιμη αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα