Προς το περιεχόμενο

280x toxic η 770 lightning?

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 τις εχω βρει στην ιδια τιμη ακριβως! παω προς την toxic...αλλα καθε αποψη δεκτη :D 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποσο δλδ τις εχεις βρει?? Αν ειναι πανω απο 320€ για μένα δεν αξίζει να πας σε καμια απο τις δυο. Αν ειναι σε νορμαλ τιμή πιστεύω η Toxic θα είχε το πρωτο λογο.

• Like 1

Εγω προσωπικα θα πηγαινα για Lightning λογω εγγυησης/υλοποιησης. Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο πας στην Toxic Με τα 1000 ειναι πολυ δυνατη.

• Like 3

Οχι γτ δν αξιζει το cf... ναι 1080p οθονη εχω...η τοξικ σε 1440p απο την 780 ειναι πισω ~4 fps..τι 2 τι 3 χρονια αφου τον χρονου παλι θα αλλαξω...χεχε

Βασικα αν εχεις Crossfire 7870 για ποιο λογο να πας σε R9 280χ που στην πραξη ειναι 7970 ??Περιμενε κανα 2 χρονια να βγει και κανενα παιχνιδι και μετα βλεπεις.Τωρα θα αγορασεις την καρτα και δεν θα εχεις παιχνιδι να παιξεις μεχρι τον Μαρτιο πχ που βγαινει το TitanFall και μετα το καλοκαιρι για WatchDogs(αντε και Destiny). 

• Like 1

την μια την εδωσα και τωρα δινω κ την αλλη!υπαρχει κ μια περιπτωση να παω σε 780 .....ashmadia Μηπως θες να κανεις cf?:P

MSI φίλε μου .. στην ίδια τιμή.. αλίμονο..

γτ? αφου σε ολα η 280x toxic ειναι μπροστα....λογο υλοποιησης το λες? η τοξικ ειναι  η καλυτερη 280x σε αποδοση και σε κατασκευη ειναι τουμπανο...οκ ναι θελει watt παραπανω σε σχεση με την 770 αλλα δεν πιστευω οσοι ειναι στο gaming κλπ να το σκεφτοντε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...