Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>παιδια για να μην κάνω άλλο post έχω ενα iphone σε iOS 4.2.1 με tethered jailbreak το baseband δυστυχώς ειναι Α4 ποιος είναι ο ποιο εύκολος τροπος να το κάνω update σε iOS 5.x και μετά να το κάνω jailbreak ? Επίσης υπάρχει τρόπος το νέο jailbreak να είναι untethered?</p> <p> </p>

Α4 ειναι ο προσεσσορας οχι η baseband.

Sent from my iPad using Insomnia

<p>ναι αλλα δεν μου ειπεσ ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να το κανω update σε iOS5.x έστω και με tethered jailbreak</p>

Δες με tinyumbrella στον υπολογιστη συνδεσε το και τρεξε το προγραμμα και πατα save SHSH καιδ ες τι εκδοσεις θα σου βγαλει. Αν σου βγαλει ιος 5 shsh τοτε συζηταμε πως γινεται. Και δεν υπαρχει"ευκολος τροπος" θελει διαδικασια.

• Like 1
Δημοσ.

Δες με tinyumbrella στον υπολογιστη συνδεσε το και τρεξε το προγραμμα και πατα save SHSH καιδ ες τι εκδοσεις θα σου βγαλει. Αν σου βγαλει ιος 5 shsh τοτε συζηταμε πως γινεται. Και δεν υπαρχει"ευκολος τροπος" θελει διαδικασια.

Εφοσον ενας χρηστης δεν ξερει πολλα,γινεται τα shsh να εχουν κρατηθει απο μονα τους? Παντα το ειχα απορια :/

Αποσο ξερω πρεπει εσυ να τα σωζεις σε καθε εκδοση.

Δημοσ.

Εφοσον ενας χρηστης δεν ξερει πολλα,γινεται τα shsh να εχουν κρατηθει απο μονα τους? Παντα το ειχα απορια :/

Αποσο ξερω πρεπει εσυ να τα σωζεις σε καθε εκδοση.

Δε γίνεται να κρατηθούν μόνα τους εκτός αν το τηλέφωνο είναι jailbroken στην οποία περίπτωση τα κρατούσε η συντια στο σέρβερ της, εξ ου και το "request SHSH from Cydia" στο tinyumbrella και στο redsn0w

<p>λοιπον ανοιξα το tinyumbrella για μακ,εκει που λεει saved shshs for iphone δε βρισκει τιποτσ,απο εδω και περα τα παραταω ,η αυτο που λεει ο φιλος paularas γινεται και χωρις το shsh μου?</p>

ΔΕ γίνεται εφόσον δεν έχει τίποτα σωσμενο.

Δημοσ.

Γινετε να κανω update στο iOS 7 και να κανω jailbreak εκει με το hack της evasi0n?

Επίσης εγώ δεν θέλω να κάνω downgrade οπως το παιδί. Εγω θέλω να κάνω update και μετα jailbreak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...