IKARIWTHS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια,εχω το iphone 4 του εβαλα το ιος7.03,μου φαινεται πως αργει αρκετα και σκεφτομαι να παω πισω στο ios6 h και στο ios5,γινεται?
iMarilina Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια,εχω το iphone 4 του εβαλα το ιος7.03,μου φαινεται πως αργει αρκετα και σκεφτομαι να παω πισω στο ios6 h και στο ios5,γινεται? Καλησπερα μόνο αν είχες σώσει τα SHSH είτε με tiny umbrella η με jailbreak
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 δε μπορω να χρησιμοποιησω τα σωσμενα καποιου αλλου?
cliobaccarra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το ειχες ποτε jailbroken; Αν ναι μπορει να στα εχει σωσει το cydia απο μονο του. Δυστυχως δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλου τα SHSH
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 tτο ειχα πριν 6 μηνες,πως να ψαξω και που?
Iphone.expertGr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κατεβασε το tiny umbrella και τσεκαρε το εκει.Αν και το κοβω δυσκολο
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ναι... just google it... ps1: νομίζω σε 4άρι (όχι 4s) μπορείς να βάλεις και custom 5άρα με redsnow εάν δεν κάνω λάθος...
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον ανοιξα το tinyumbrella για μακ,εκει που λεει saved shshs for iphone δε βρισκει τιποτσ,απο εδω και περα τα παραταω ,η αυτο που λεει ο φιλος paularas γινεται και χωρις το shsh μου?
Iphone.expertGr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως δεν μπορεις να γυρισεις Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον ανοιξα το tinyumbrella για μακ,εκει που λεει saved shshs for iphone δε βρισκει τιποτσ,απο εδω και περα τα παραταω ,η αυτο που λεει ο φιλος paularas γινεται και χωρις το shsh μου? Ξανατρέξε το tinyumbrella και δες στην καρτέλα advanced να είναι τικαρισμένο το request SHSH from cydia και ξαναδοκιμασε μπας και. Αν δε σου βγάλει τίποτα εκδόσεις, δε μπορείς. SHSH αλλουνού δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις γιατί είναι μοναδικά για κάθε συσκευή. Για να σου δώσω να καταλάβεις, καθε έκδοση που βγάζει η Apple, σταματάει να υπογράφεται η παλιά έκδοση (γι αυτό δε μπορείς να την περάσεις). Τα SHSH ειναι αυτό ακριβώς, οι υπογραφές της Apple για την κάθε έκδοση, και έχοντάς τα σωσμένα, μπορείς (σε κάποια μοντέλα και σε κάποιες εκδόσεις και με κάποιες διαδικασίες) να πας σε προηγούμενη έκδοση ανάλογα. Αν δεν τα έχεις σωσμένα δε μπορείς να τα βρεις εκ των υστέρων και δε μπορείς και να πας πίσω.
IKARIWTHS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 μαλλον τιποτα,ειναι τικαρισμενο και το requwst from cydia,αν δε χρειαζεται να κανω τιποτα εγω και τα βρισκει μονο του τοτε τζιφος
ethyl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 παιδια για να μην κάνω άλλο post έχω ενα iphone σε iOS 4.2.1 με tethered jailbreak το baseband δυστυχώς ειναι Α4 ποιος είναι ο ποιο εύκολος τροπος να το κάνω update σε iOS 5.x και μετά να το κάνω jailbreak ? Επίσης υπάρχει τρόπος το νέο jailbreak να είναι untethered?
gidimosxari Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 <p>παιδια για να μην κάνω άλλο post έχω ενα iphone σε iOS 4.2.1 με tethered jailbreak το baseband δυστυχώς ειναι Α4 ποιος είναι ο ποιο εύκολος τροπος να το κάνω update σε iOS 5.x και μετά να το κάνω jailbreak ? Επίσης υπάρχει τρόπος το νέο jailbreak να είναι untethered?</p> <p> </p>Μονο εαν εχεις κρατημενα τα shsh οπως και το παιδι που ανοιξε το θεμα Sent from my iPhone using Insomnia
ethyl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ναι αλλα δεν μου ειπεσ ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να το κανω update σε iOS5.x έστω και με tethered jailbreak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα