Than0sk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι εδω και αρκετο καιρο κατοχος του Corsair Carbide 500R και πιστευω πως ηρθε η ωρα να του αλλαξω τα ανεμηστηρια που εχει πανω του. Ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες: 1) Να αγορασω 5 Corsair AF120 Quiet Edition + Akasa Fc.Six για να μπορω να ελενχω την ταχυτητα τους(περιπου 110 ευρω) 2) Να αγορασω 5 BeQuiet Silent Wings 2 και να τα συνδεσω κατευθειαν στο τροφοδοτικο μιας που δινουν μαζι και 4Pin Molex (5V/7V/12V) (πειρπου 110 ευρω) Κλεινω προς τη δευτερη επιλογη λογου του οτι εχω ακουσει εξαιρετικα λογια για τα συγκεκριμενα ανεμηστηρακια οσον αφορα τον θορυβο αλλα και την αποδοση τους σε σχεση με τα Corsair. Εσεις τι προτεινετε; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και καλες γιορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ότι μόνο οι BeQuiet προσφέρουν το απόλυτο (μαζι με τους Noctua) σε αθόρυβο φουρφουρι. Από την άλλη είναι ακριβοί και αυτοί αλλα και η αλλη λυση που έχεις επιλέξει.. μιας και μιλάμε για 5 σε νούμερο και σε κουτί τοτε υπαρχει κ μια τριτη λυση που λεει φτηνούς σε χαμηλές στροφές .. με 50% οικονομία χρημάτων. Όπως αυτοί > http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641062 Πρόσεξε ΔΕΝ έχουν led είναι ανακρίβεια στην περιγραφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Than0sk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου MovieMaker. Θα εχω υποχην την συμβουλη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτα και τους Akasa Apache..αρκετα καλοι και σε πιο φιλικη τιμη! Βγαινουν και μαυροι,μην δεις τους κιτρινους και βγαλεις σπυρακια :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Than0sk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ και σενα για την απαντηση σου Doc. Αν ηταν να πατε μια σε μια απο αυτες τις επιλογες που εδωσα στην αρχη τοτε ποια θα επιλεγατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 BQ απο εκεί και πέρα μιλάμε για ιεροσυλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν σε παίρνει χρηματικά για τους Be Quiet δεν το σκέφτεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Than0sk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ Για την τροφοδοσια δεν εχω κανενα θεμα ετσι; Τους συνδεω με το 4pin molex (7V πιστευω θα ειναι καλα για το χειμωνα, για το καλοκαιρακι βλεπουμε αν θα παμε στα 12) στο τροφοδοτικο και ειμαι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ακόμα και στη μητρική σου με splitter μπορείς να τους βάλεις. Εχουν μόλις 0.2A αν θυμάμαι καλά. Πάντως fan controller με αυτούς δεν αγοράζεις είναι το μόνο σίγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Than0sk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια, αμεσως πανω στο τροφοδοτικο και ειμαστε οκ :Ρ Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Καλες Γιορτες να εχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Επισης φιλε,καλες γιορτες και καλες αγορες! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Corsair ιεροσυλια? Μια χαρα αθορυβα ειναι τα δικα μου κουρσαρακια και εχω 6 στο μηχανημα παρακαλω.. Ο spectre μας την χαλαει λιγο οταν ανεβαζω στροφες αλλα τα αλλα ειναι αθορυβα.. και το μηχανημα το χω 50 εκατοστα απτο κεφαλι μου, δηλαδη ok.. Ξερω οτι τα bq ειναι κορυφη, αλλα μην υποτιμουμε και τα αλλα.. Μην την ακους την karmen ειναι ψειρας, και μετραει τα db απτα φουρφουρια 6 η ωρα το πρωι που ακουγεται μονο ο ηχος απ'τους δειχτες στα ρολογια χειρος που εχει.. Τοσο ψειρας! Απο θεμα θορυβου οποια και να παρεις απο αυτα που αναφερθηκαν δεν θα χεις κανενα απολυτως θεμα, δεν θα τα ακους καν. Να 'σαι καλα και καλες γιορτες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Than0sk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ναι οκ δεν λεω οτι τα Corsair ειναι χαλια, απλα αν παρω αυτα θα χρειαστω και fan controller ενω με τα bequiet οχι. Βεβαια η τιμη ειναι ιδια αλλα anyway Στην πραγματικοτητα δεν πιστευω πως ο μεσος χρηστης θα καταλαβει ιδιαιτερες διαφορες αλλα τεσπα. Εχω σκοπο επισης να βαλω και εναν Spectre Pro 200mm All Black στο πλαι. Σε φουλ στροφες ο Spectre πως συμπεριφερεται; Βγαζει τρελο θορυβο ή νορμαλ καταστασεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μικρέ μη συγκρίνεις τη βούρτσα με τη π...α Έκαστος στο είδος του. Αγαπάω τα corsair αλλά μέχρι εκεί σε κάποια πράγματα και προϊόντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εμ αμα μου τα λες ιεροσυλια σαν επιλογη, ενω εχω 6 απο αυτα στα 40 εκατοστα απ'το αυτι μου και δεν το ακουω τι περιμενεις να πω.. Ακους εκει π...α τα κουρσαρακια.. Hater! Που να σκασει μυτη κοκορας μεσα στο δωματιο και να σου κακαρισει 5 το πρωι να δεις ποσα db πιανει η φωνη του! Thano ο spectre o 200+ ακουγεται καπως σε ανεβασμενες στροφες.. σα να φυσαει αερακι ενα πραγμα.. Τωρα για αλλον πιο αθορυβο σε τετοιες διαστασεις δεν γνωριζω, ας σε διαφωτισει η προλαλησαντα που ξερει 20 πραγματα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα