AMD Expert Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια! Έχω την Sapphire Radeon Dual-X R9 270X και την χρησιμοποιώ με DVI-VGA Adapter σε 1080p οθόνη. Κατά τη διάρκεια του gameplay (πχ GTA IV) υπάρχει ένα πολύ μικρό,δύσκολα αισθητό flickering (δηλαδή σαν η οθόνη μου να'χει γίνει πολλές οριζόντιες λωρίδες και εναλλάξ οι ζυγές/μονές να φωτίζονται περισσότερο)Φταίει το VGA-DVI Adapter? Με τα onboard graphics (HD6410D,χωρίς χρήση Adapter) δεν θυμάμαι να το έκανε Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από AMD Expert
Millennium Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε άλλους drivers. Ποιά οθόνη έχεις;
me3ikan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εγω με την καρτα της υπογραφης μου αντιμετωπιζω τεραστιο προβλημα στο gta iv. Στα αλλα παιχνιδια σε καποια καθολου η τοσο λιγο που ειναι πολυ δυσκολα αντιληπτο. Οποτε μπορει να φταιει και το game Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!
AMD Expert Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε άλλους drivers. Ποιά οθόνη έχεις; Drivers έχω δοκιμάσει και με τους Beta9.4 (που ήταν διαθέσιμοι όταν την πήρα) και Beta9.5 που τους έβαλα σήμερα. Οθόνη LG Flatron E2251S-BN http://www.lg.com/gr/support-product/lg-E2251S-BN
GiOrGoSk21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Με τους 13.11 beta9.5 σου το κάνει ακόμα; Είχα κι εγώ ένα μικρό θέμα, αλλά όχι σε games. Λύθηκε με τους τελευταίους (beta9.5). Δες κι εδώ.
Prospector8 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ πίστευα οτι με τους 9,5 θα σου έφτιαχνε το πρόβλημα. Οποτε η δεν έκανες σωστο uninstall ή ειναι καθαρά θέμα παιχνιδιού. Δοκιμασίες να βάλεις Vsync?
AMD Expert Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το'φτιαξε με Beta 9.5...έκανα κανονικό uninstall από το Control Panel,reboot κι έπειτα εγκατάσταση των νέων..το κάνει και με το LFS...όσον αφορά για το VSync θα σας πω σε λίγο!Μήπως να δοκίμασα τον 13.10? http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/?pid=2039&psn=0006&lid=1&os=6
Ntinaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 υπαρχουν οθονες 1080 με μονο vga? wtf? δοκιμασε μεσα απο τις ρυθμισεις του catalyst να απενεργοποιησεις το edid
WalkerSW Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ν Φταίει το VGA-DVI Adapter? Ναι υπάρχει αρκετά μεγάλη πιαθνοτητα να φταίει ο ανταπτορας...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως να δοκίμασα τον 13.10? http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/?pid=2039&psn=0006&lid=1&os=6 Εγώ είχα flickering και με τους 13.10 WHQL. Υπάρχουν και posts σε ξένα forum που λένε ότι τους δούλεψε. Άμα δε βαριέσαι κάνε δοκιμή (αν και προσωπικά δε νομίζω). Γενικότερα υπάρχει ένα θέμα με τις 270x και το flickering. Με ένα googlάρισμα το καταλαβαίνει κάποιος. Η ASUS έχει βγάλει VBIOS για το flickering της 270x της υλοποίησής της. Επίσης έχει αναφερθεί και για Gigabyte ότι έχει στείλει VBIOS σε κατόχους της αντίστοιχης υλοποίησης, χωρίς να το έχει βγάλει officially. Και τέλος παίζει και το σενάριο του αντάπτορα που λέει ο φίλος από πάνω. Δεν υπάρχει άλλη οθόνη με DVI ή HDMI για δοκιμή ε;
Prospector8 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ωπααα,δεν είχα προσέξει το vga-Dvi!! Φίλος είχε έτσι συνδέσει το πισι του,και έβαλε Dvi σε Dvi και του λύθηκε το πρόβλημα! Βρες απο εναν φιλο σου ενα δανεικό dvi-dvi,δοκίμασε το με τους 9.5 driver πανω ,και αν σου το έφτιαξε πάνε τσιμπα ενα απο skroutz ή απο πλαίσιο αν ειναι δίπλα σου που το έχει 10€. (Καλυτερα απο σκρουτζ )
AMD Expert Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ν Ναι υπάρχει αρκετά μεγάλη πιαθνοτητα να φταίει ο ανταπτορας... έχω δοκιμάσει 2...έναν από την κάρτα κι έναν ενός φίλου..ακόμη το flickering συμβαίνει μόνο σε παιχνίδια (LFS,GTA IV) θα δοκιμάσω κλπ και θα σας πω.. Φίλε Prospector8 η οθόνη μου δεν έχει DVI! Οπότε αν βρω χρόνο θα το βάλω στην τηλεόραση με HDMI
WalkerSW Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 έχω δοκιμάσει 2...έναν από την κάρτα κι έναν ενός φίλου..ακόμη το flickering συμβαίνει μόνο σε παιχνίδια (LFS,GTA IV) θα δοκιμάσω κλπ και θα σας πω.. Φίλε Prospector8 η οθόνη μου δεν έχει DVI! Οπότε αν βρω χρόνο θα το βάλω στην τηλεόραση με HDMI Το πρόβλημα δεν είναι ο ανταπτορας αυτος. Κάθε αυτος αλλο το γεγονος ότι μετατρέπεις το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό. Για αυτο και τα προβλήματα. Δοκίμασε το στην tv και αν δεις ότι εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα τότε χρειάζεσαι μια σύγχρονη σοβαρή οθόνη. Διοτι οθόνη μόνο με dsub κάθε αλλο παρά σοβαρή είναι. 1
Prospector8 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Προσπαθώ να φέρω μια οθόνη στο μυαλό μου που να μην έχει dvi... Ω ρε ΣΥ ποσο παλια ειναι?? Ελα πες την αλήθεια με CRT παίζεις
WalkerSW Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Προσπαθώ να φέρω μια οθόνη στο μυαλό μου που να μην έχει dvi... Ω ρε ΣΥ ποσο παλια ειναι?? Ελα πες την αλήθεια με CRT παίζεις Κανει κατι παπαριες η lg... http://www.skroutz.gr/s/387048/LG-E2251S.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα