kritsman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια..και καλες γιορτες σε ολους.. ειμαι σε χωριο στο οποιο υπαρχει ασυρματο ιντερνετ που μπαινουμε ο καθενας με τον κωδικο του.. εγω μπαινω με το λαπτοπ..οταν κλεισω τις πορτες και τα παραθυρα λογο κρυου το σημα αποδυναμωνετε αρκετα..σκεφτηκα να χρησιμοποιησω ενα ρουτερ τομσον παλιο για να δυναμωσω το σημα βαζοντας το κοντα στο παραθυρο..δεν ξερω ομως πως θα κανω τη συνδεση και αν γινετε φυσικα ετσι ωστε να εχω σημα σε ολο το χωρο.. αν γινετε και μπορει οποιος απαντησει να μου δωσει αναλυτικες οδηγιες στο τι να κανω... ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες ξανα σε ολους με υγεια και πολλα λεφτα..
jim_p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν γινεται να κανεις το οποιοδηποτε ρουτερ να δουλεψει σαν ασυρματο repeater, οποτε αν εχεις μονο το thomson στην διαθεση σου, το ξεχνας.
kritsman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ο πιο οικονομικος τροπος για να το κανω?ευχαριστω..
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Να παρεις ενα κανονικο ασυρματο access point και να το βαλεις ως repeater, εκτος αν μπορεις να συνδεσεις το thomson ενσυρματα με το ρουτερ του χωριου πχ > http://www.skroutz.gr/c/125/access_points.html?from=catspan&keyphrase=repeater
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 κανα Outdoor repeater το οποιο θα πιανει σημα και θα στο δινει ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο.η βαζεις repeater κανονικο σε στεγανο κουτι και με Poe τροφοδοσια.πχ tp link,air live Και σιγουρα θα παιζουν και ubiquiti και κανα mikrotik.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα