VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 για δες αυτα τα 2 το csv ειναι αυτο που μου ανοιγει με κενες εγγραφες το xls ειναι αυτο που ανοιξα μεσω openoffice calc (excel) αν μπορεις να σωσεις τιποτα ωστε να τα ξαναπερασεις http://speedy.sh/rGeAz/test.xlshttp://speedy.sh/3RXKu/test.csv
steve_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 το θέμα είναι του προγράμματος τλκ όλα τα νέα back up που δημιούργησα με τυχαία ονόματα και δοκίμασα είναι κενά δυστυχώς δν ξέρω αν δοκίμασε και κανένας άλλος το ίδιο και είχε το ίδιο θέμα το δοκίμασα σε 2 pc και ένα virtual VasKag όντως ανοίγει άλλα δν έχει τπτ μέσα όπως και τα άλλα τα καινούργια που δοκίμασα επιπλέον τους παίρνω τηλ άλλα δν καλεί καν λες και είναι νεκρό ΥΓ: το πρόγραμμα είναι freeware
VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 το οτι ειναι freeware δε σημαινει οτι δεν πρεπει να εχει εστω μια ελαχιστη μορφη υποστηριξης. απο το excel δεν σωζεις τιποτα?
steve_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 δυστυχώς όχι όλα τα σημαντικά αρχεία είναι στην δεύτερη καρτέλα όχι εδώ το freeware το έγραψα αν ήθελε κάποιος να δει και αυτός το θέμα μου να μην νομίζει ότι είναι επί πληρωμή...
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 [...] Στα εργαλεία αναφέρει απλά "Εξαγωγή επαφών cvs" και "Εισαγωγή Διευθύνσεων από αρχείο" Δυστυχώς, είναι αυτό που λέει ο nikosmas. Αν έκανες εξαγωγή επαφών τότε πήρες αυτό ακριβώς... τις επαφές.
steve_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ακριβώς αυτό δν σου δίνει άλλες επιλογές!!!!τεσπα μάλλον τπτ δν θα γίνει τλκ πάντως παιδιά ευχαριστώ πάρα μα παρά πολύ για την βοήθεια σας να είστε καλά!!!!
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το είδες; Please note that if you require any type of support we can only assist via email: [email protected]
steve_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 και τηλεφωνώ πήρα και mail έστειλα άλλα τπτ ακόμα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα