steve_89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα μετά από ένα Format εγκατέστησα το πρόγραμμα beamCrm της faros solution για το μαγαζί μου για να κρατάω ένα τυπικό πελατολόγιο... Με το που δοκίμασα να περάσω το αρχείο με το back up στο πρόγραμμα μου βγάζει αυτό το μήνυμα λάθους σκέφτηκα να το ανοίξω από excell ώστε να πάρω της πληροφορίες και να της περάσω χειροκίνητα και ας είναι κάπου στης 500 άλλα και εκεί είχα μεγάλο θέμα μιας και τα στοιχειά που εμφάνισε ήταν ημιτελής... για να σας δώσω να καταλάβετε το πρόγραμμα μου εμφάνισε τα στοιχειά μόνο την καρτέλας με ονομα ΣΤΟΙΧΕΙΆ και όχι την καρτέλα με το όνομα ΓΕΓΟΝΌΤΑ που είναι και όλοι η ουσία Υπάρχει κάποια περίπτωση να βρούμε μια λύση με το αρχείο του back up εδώ το link http://ppl.ug/R-5rLBeb6no/ η έστω να βρούμε τα αρχεία της δεύτερης καρτέλας και να τα περάσω εγώ χειροκίνητα!!!! ΥΓ: το έχω δοκίμασε σε άλλα pc και διαφορετικά λογισμικά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ΥΓ2: sorry αν είναι σε λάθος μέρος το threat ήμουν μεταξύ εδώ και στον Προγραμματισμό
VasKag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 μπορεις να τους στειλεις ενα email, ή να τους τηλεφωνησεις και να τους πεις ποιο ειναι το προβλημα. για να ανοιξει σωστα στο excel πρεπει να παιξεις καπως με τις ρυθμισεις νομιζω. δεν το εχω μπροστα μου αλλα νομιζω γινεται. εκει που κανεις import file εχει καποιες επιλογες. επισης κανοντας rename το αρχειο που δινεις για download, ειδα οτι ανοιγει μεν αλλα οι εγγραφες ειναι κενες. δεν ξερω τι παιζει με αυτο.
steve_89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 τους έστειλα mail άλλα δν μου απάντησαν !!!!! θα τους πάρω και τηλ αν είναι.... αυτό με το rename πως το έκανες γτ δοκίμασα πολλά άλλα δεν τα κατάφερα
nikomas50 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν είναι το μοναδικό αρχείο BackUp που έχεις φυλάξει, λυπάμαι αλλά δε νομίζω ότι θα μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση, διότι ανοίγοντάς το με Excel δεν υπάρχει δυνατότητα επανεμφάνισης κάποιου ενδεχομένως κρυμμένου φύλλου εργασίας που περιέχει πρόσθετα δεδομένα. Πρόκειται απλά για ένα πολύ κακοσχεδιασμένο πρόγραμμα!
steve_89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 λες ρε nikomas50 να έφαγα τέτοια ήττα!!!!!
nikomas50 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εύχομαι να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο! Πάρε τους αύριο τηλέφωνο μήπως σου δώσουν κάποια λύση.
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε έριξα μια ματιά στο αρχείο και στην 17η γραμμή (16η καταχώρηση, John Parry) το πεδίο company name ήταν κενό ενώ στις υπόλοιπες καταχωρήσεις δεν ήταν. Είχε μεν την υποδιαστολή πριν το John που δήλωνε ότι έχει ένα κενό πεδίο. Άκυρο αυτό. Βλέπω ότι έχει και άλλες τέτοιες εγγραφές παρακάτω. Δεν ξέρω αν αυτό δημιουργούσε πρόβλημα αλλά για δοκίμασε αυτό που διόρθωσα. back up.zip Αν δεν έφταιγε αυτό ίσως να λείπει κάτι από το σύστημα. Είπες ότι έκανες φορμάτ, το office το πέρασες; Εκτός αν πρέπει με κάποιον τρόπο να δηλώσεις τα πεδία χειροκίνητα στο πρόγραμμα. EDIT: Σύμφωνα με αυτό (http://www.easysoft.com/developer/interfaces/odbc/sqlstate_status_return_codes.html#42000) το error 42000 δηλώνει syntax error of access violation. Οπότε ή κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην σύνταξη των δεδομένων (ίσως από κάποια καταχώρηση) ή δεν μπορεί το πρόγραμμα να έχει πρόσβαση στην βάση δεδομένων του (μάλλον λόγω δικαιωμάτων). Δοκίμασε τα παρακάτω: - Επεξεργάσου το csv με το σημειωματάριο (εννοείται ότι θα ασχοληθείς με backup και όχι με το αυθεντικό) και διέγραψε όλες τις γραμμές αφήνοντας μόνο τις 2 πρώτες που είναι τα labels και η 1η καταχώρηση. Σώσε και δες αν στο ανοίγει. Αν στο ανοίγει έτσι σημαίνει ότι κάποια καταχώρηση έχει πρόβλημα οπότε θα πας με το διαίρει και βασίλευε Δηλαδή σβήνεις τα μισά και αν στα διαβάζει προσθέτεις τα μισά από τα υπόλοιπα ενώ αν δεν στο διαβάζει σβήνεις τα άλλα μισά και προχωράς μέχρι να βρεις την προβληματική εγγραφή. - Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στο αρχείο και πήγαινε στην Ασφάλεια. Δώσε πλήρη δικαιώματα στο Everyone.
steve_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 το δοκίμασα αλλά τζίφος ναι έβαλα office τι μπορεί να φταίει δλδ που δν έβαλα??? αν και έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα του προγράμματος...
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα edit στο προηγούμενο μήνυμα, είδες αυτά που έγραψα μετά;
VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αυτό με το rename πως το έκανες γτ δοκίμασα πολλά άλλα δεν τα κατάφερα απλως αντι για "back up" που το εχεις ονομασει, το ονομασα "test". αλλα οπως ειπα ανοιγει αλλα οι εγγραφες ειναι κενες.
steve_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αν και αυτό με την ασφάλεια δν το έκανα γτ δν μου είχε τέτοια επιλογή στο αρχείο μου..η διαγράφει των επαφών έκανε πάλι τα ίδια το θέμα μάλλον είναι στην δεύτερη καρτέλα που δν μου εμφανίζει το notepad... φίλε VasKag έχεις το αρχείο αυτό να το τσεκάρω γιατί έμενα δν μου κάνει ούτε αυτό
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κάτσε, ποια 2η καρτέλα λες;;; Τα csv αρχεία, είναι αρχεία κειμένου και δεν έχουν καρτέλες όπως τα xls αρχεία. Μήπως δεν πήρες το πλήρες backup από το πρόγραμμα ή έπρεπε να πάρεις backup με διαφορετικό τρόπο; Μήπως έπρεπε να έχεις επιλεγμένη την καρτέλα Γεγονότα για να πάρεις backup από αυτήν την καρτέλα; Κάνε μερικές δοκιμαστικές εγγραφές και δοκίμασε να πάρεις bakup να δεις πως δουλεύει.
VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 θα το στειλω οταν θα ειμαι σπιτι γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια. δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειχα xp οταν εκανα τη δοκιμη. σε 7 δεν δοκιμασα. αυτο το αρχειο που δινεις για κατεβασμα, αλλαξε του ονομα και ανοιξε το.
nikomas50 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τα csv αρχεία, είναι αρχεία κειμένου και δεν έχουν καρτέλες όπως τα xls αρχεία. Είναι δυστυχώς ξεκάθαρο το ότι το αρχείο Back up.csv δεν περιέχει δεδομένα που σχετίζονται με την καρτέλα "Γεγονότα". Άλλωστε το ίδιο το πρόγραμμα δεν αναφέρει πουθενά στο μενού του ότι υπάρχει δυνατότητα λήψης πλήρους αντιγράφου των δεδομένων. Στα εργαλεία αναφέρει απλά "Εξαγωγή επαφών cvs" και "Εισαγωγή Διευθύνσεων από αρχείο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα