scullyist Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ. Να είναι κάτι μέχρι 200άρι όλα μαζί, "καλά" θα είναι...
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ξεθάβω. Χθες η εξωτερική μονάδα έκανε *χοντρό* θόρυβο, λες και είχα τρακτέρ στο μπαλκόνι (δεν είναι θόρυβος λόγω εγκατάστασης που συζητούσατε παραπάνω, δούλευε μια χαρά 11χρόνια+). Το έκανε με κάποιες παύσεις, π.χ. 10λεπτο τρακτέρ, 2λεπτο νορμάλ και η ίδια συνέχεια πάνω-κάτω στο εναλλάξ. Το έκλεισα σε κάποια φάση και σήμερα που πήγα να το ανοίξω ξανά, δεν κάνει τίποτα. Αναβοσβήνουν απλά τα 2 λαμπάκια επάνω στη εσ. μονάδα και κατά τ' άλλα νέκρα. Με δεδομένο τα χθεσινά του θορύβου, το έχω στανταράκι ότι κάτι χοντρό παίχτηκε, τώρα το φτερό θα είναι, το μοτόρ, η πλακέτα...; ίδωμεν, αλλά -επειδή δεν ξέρω την τύφλα μου πόσο χρεώνουν- για προϊδεάστε με πάνω-κάτω για το μέγεθος του εγκεφαλικού που θα πάθω (εκτός εγγύησης) σε αυτές τις χοντρές περιπτώσεις, να ξέρω πόσες παραπάνω κατάρες ακόμη να ρίξω στον Μέρφυ πέρα από αυτές που ήδη ρίχνω Kαι, με δεδομένο ότι είναι εκτός εγγύησης, έχει νόημα να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία και όχι σε κάποιον ανεξάρτητο; Απ' όσο ξέρω, όπως στα περισσότερα ηλεκτρ-ικά/ονικά, οι επίσημοι γδέρνουν στο επί... Οι τεχνικοί που καλούμε στο σπίτι για το κλιματιστικό χρεώνουν 30 ευρώ για τον έλεγχο και την διακρίβωση της βλάβης. Τώρα το τι μπορεί να φταίει οπότε και το κόστος επισκευής δεν το ξέρω.
Phantolino Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα και από εμένα, Αντιμετωπίζω ένα ίδιο πρόβλημα και εγώ με ένα καινούργιο 9αρι κλιματιστικό Inverter (Haier Tundra AS12TA2HRA / 1U12BE8ERA), η εξωτερική μονάδα όταν παίρνει μπρος κάνει τρομερό θόρυβο, σαν να ακουμπάει κάπου ο ανεμιστήρας : https://dl.dropboxusercontent.com/u/32273306/20160725_001.mp3 Προσπάθησα να κουνήσω ελαφρώς την εξωτερική μονάδα ενώ δούλευε μήπως δεν πατούσε καλά αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ο θόρυβος αυτός ξεκινάει όταν πάρει για τα καλά μπροστά το κλιματιστικό, όχι στην αρχή. Είναι φυσιολογικό; Θα μπορούσε να έχει να κάνει με το μέγεθος των σωλήνων όπως προαναφέρθηκε; Ευχαριστώ.
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 κανονικά ΔΕΝ πρέπει να κάνει θόρυβο. Και σε εμένα κάνει ένα Inventor Vision που έχω πάρει. Σε μένα σίγουρα δεν είναι βιδωμένη κάποια βίδα καλά. Γενικά η άποψη μου είναι πως ενα 5% των κλιματιστικών λόγω της μεταφοράς του αποκτούν θέματα με θόρυβο και κάποιος πρέπει να τα ανοίξει και να βάλει κάποιο μονωτικό να βιδώσει κάποια βίδα κλπ Η σωλήνα δεν νομίζω να είναι. Για να το διαπιστώσεις σπρώξε, χτύπα την κάθε μεριά του κλιματιστικού να δεις αν με λίγη επαφή ο θόρυβος φευγει. Αν όντως φευγει ΄τοτε ξέρεις πως θέλει μονωτικό
nosstrom Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Στις 26/7/2016 στις 3:27 ΜΜ, sphinxgr είπε κανονικά ΔΕΝ πρέπει να κάνει θόρυβο. Και σε εμένα κάνει ένα Inventor Vision που έχω πάρει. Σε μένα σίγουρα δεν είναι βιδωμένη κάποια βίδα καλά. Γενικά η άποψη μου είναι πως ενα 5% των κλιματιστικών λόγω της μεταφοράς του αποκτούν θέματα με θόρυβο και κάποιος πρέπει να τα ανοίξει και να βάλει κάποιο μονωτικό να βιδώσει κάποια βίδα κλπ Η σωλήνα δεν νομίζω να είναι. Για να το διαπιστώσεις σπρώξε, χτύπα την κάθε μεριά του κλιματιστικού να δεις αν με λίγη επαφή ο θόρυβος φευγει. Αν όντως φευγει ΄τοτε ξέρεις πως θέλει μονωτικό Καλησπέρα αν και το post πολύ παλιό , ψάχνομαι με θόρυβο της εξωτερικής μονάδας στο ίδιο κλιματιστικό με εσένα , βρήκες λύση τελικά , μου είπαν ότι είναι ο συμπιεστης..δε ξέρω κατά ποσο θα δεχτούν εντός εγγύηση στην inventor Γι αυτό
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, nosstrom είπε Καλησπέρα αν και το post πολύ παλιό , ψάχνομαι με θόρυβο της εξωτερικής μονάδας στο ίδιο κλιματιστικό με εσένα , βρήκες λύση τελικά , μου είπαν ότι είναι ο συμπιεστης..δε ξέρω κατά ποσο θα δεχτούν εντός εγγύηση στην inventor Γι αυτό Δεν έχω βρει λύση. Σκέφτομαι να το πετάξω από το 4ο μη σου πω. Σου έχουν βάλει τουλάχιστον 3μ σωλήνα? Για δες κ πες μου.
lary7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, nosstrom είπε Καλησπέρα αν και το post πολύ παλιό , ψάχνομαι με θόρυβο της εξωτερικής μονάδας στο ίδιο κλιματιστικό με εσένα , βρήκες λύση τελικά , μου είπαν ότι είναι ο συμπιεστης..δε ξέρω κατά ποσο θα δεχτούν εντός εγγύηση στην inventor Γι αυτό Ειχα το ίδιο θέμα με 1 daikin, ηταν το πιο θορυβώδες μηχάνημα στην γειτονία αν και καινούργιο. Ο ψυκτικός ήρθε 2 φορές, αλλάξαμε βάσεις, εγινε μεταφορά σε νεο σπίτι, πάλι τα ίδια. Οταν χρειάστηκε να το ξαναβγάλω για να μπει θερμοπρόσοψη ο ψυκτικος μου έλλειπε και μου έστειλε ενα άλλο παιδι, του ανέφερα το πρόβλημα και είδε οτι μια λαμαρίνα είχε βιδωθεί ανάποδα. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο είχε αντι-θορυβικό βίσμα αλλά ο προηγούμενος το βίδωσε ανάποδα με αποτέλεσμα να ακουμπάει λαμαρινα με λαμαρίνα. Οπότε το θέμα ειναι να βρείς καποιον σοβαρό που θα λύσει τις λαμαρίνες, θα τις βάλει σωστά και θα βάλει παρεμβυσμα αν χρειάζεται. Οι συμπιεστές κάνουν θόρυβο αλλά όχι τόσο πολύ ωστε να ενοχλούν.
nosstrom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 11/6/2022 στις 9:04 ΠΜ, sphinxgr είπε Δεν έχω βρει λύση. Σκέφτομαι να το πετάξω από το 4ο μη σου πω. Σου έχουν βάλει τουλάχιστον 3μ σωλήνα? Για δες κ πες μου. Εμενα το μάκρος του σωλήνα είναι κάπου 2.30εκ .. λες να φταίει αυτό .. θα κοιτάξω και στο εγχειρίδιο εγκατάστασης .Βασικά τι να πω πρέπει εμείς να ξέρουμε τι μπορει να φταίει; Ήρθε ο άλλος και μου λέει πρέπει να το δει η αντιπροσωπεία ..
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 8:36 ΜΜ, nosstrom είπε Εμενα το μάκρος του σωλήνα είναι κάπου 2.30εκ .. λες να φταίει αυτό .. θα κοιτάξω και στο εγχειρίδιο εγκατάστασης .Βασικά τι να πω πρέπει εμείς να ξέρουμε τι μπορει να φταίει; Ήρθε ο άλλος και μου λέει πρέπει να το δει η αντιπροσωπεία .. 5m προτείνουν στην εγκατάσταση έχε κατά νου. Δες το Installation manual του Inventor Vision https://www.inventoraircondition.gr/blog/syxnes-erotiseis-kai-apantiseis/10-1-symboules-elegxou-egkatastasis-klimatistikou
nosstrom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε 5m προτείνουν στην εγκατάσταση έχε κατά νου. Δες το Installation manual του Inventor Vision https://www.inventoraircondition.gr/blog/syxnes-erotiseis-kai-apantiseis/10-1-symboules-elegxou-egkatastasis-klimatistikou Σε ευχαριστώ πολύ αρά μπορει να προξενηθει θέμα στον κομπρέσορα με κάτω απο 2.5 μ χαλκοσωλήνα?
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, nosstrom είπε Σε ευχαριστώ πολύ αρά μπορει να προξενηθει θέμα στον κομπρέσορα με κάτω απο 2.5 μ χαλκοσωλήνα? Σαφέστατα ναι. Αν ζητήσεις επισκευή εντός εγγύησης, αυτο θα σου πουν. Αν δεν βαριέσαι, κάντο να μας πεις τι έγινε.
nosstrom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 39 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σαφέστατα ναι. Αν ζητήσεις επισκευή εντός εγγύησης, αυτο θα σου πουν. Αν δεν βαριέσαι, κάντο να μας πεις τι έγινε. Ωραία για επισκευή εντός εγγύησης πάω , μέσω του εγκατάσταση μου θα ενημερώσω ότι προκύψει .. σε ευχαριστω 1
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, nosstrom είπε Ωραία για επισκευή εντός εγγύησης πάω , μέσω του εγκατάσταση μου θα ενημερώσω ότι προκύψει .. σε ευχαριστω Ωραία! Θα σε περιμένω, γιατί είχα αποφασίσει να το πετάξω τις ερχόμενες ημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις