dragetta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχήν καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τις συμβουλές που παρέχετε όλοι σας. Έχω την παρακάτω ερώτηση να σας κάνω: Έχω την υπηρεσία multiview της NOVA με τους αποκωδικοποιητές NOVA HD PVR 865 & NOVA HD 831. Λόγω μετακόμισης σε δικό μου διαμέρισμα μετέφερα τα της NOVA στο νέο διαμέρισμα. Όμως με δεδομένο ότι: α) Ο πεθερός μου μένει στην ίδια πολυκατοικία (καλό είναι αυτό τώρα; ) β) δε θέλω να έχω δεύτερο δέκτη στο σπίτι μου γ) δε είχε νόημα να σταματήσω τον δέκτη αφού με ανανέωση ήταν για ένα χρόνο ακόμα ΔΩΡΕΑΝ η υπηρεσία αυτή θέλησα να δώσω στον πεθερό μου σήμα. Το πρόβλημα είναι ότι η απόστασή των δύο αποκωδικοποιητών είναι κοντά στα 50 μέτρα το σήμα δε φτάνει στον 831. Τεχνικός της NOVA μου είπε ότι η ανεκτή απόσταση είναι το πολύ 20-25 μέτρα και ότι δεν υπάρχει τρόπος να ενισχύσουμε τον παλμό. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με το αν μπορώ να κάνω κάτι καθώς είναι αμαρτία ο ένας δέκτης να είναι ανενεργός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα