ALLisCHAOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 κ εγώ που έχω βάλει το bumblebee όταν τρέχω το optirun glxgears μου λέει : [ 1787.294429] [ERROR]Error running "glxspheres": No such file or directory όμως αν τρέξω optirun firefox τρέχει κανονικά...τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μια ιδέα θα πω μπορεί να είναι και μλκ μπορεί απλά να μην μπορούν να το δουν αυτές το τι τρέχει. κανα game με 3d γραφικά μπορείτε να τρέξετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 μαλλον δεν το εγκατεστησα σωστα παιζω κανονικα 3d παιχνιδια και το cairo-dock δεν κανει προβλημα με το GLX οπως την προιηγουμενη φορα αλλα οταν κανω lspci | grep VGA η καρτα της nvidia μου δειχνει οτι ειναι off και στο config του bumblebee ειναι blacklist η nvidia /etc/modprobe.d$ cat bumblebee.conf # installed by bumblebee-nvidia # do not automatically load nouveau as it may prevent nvidia from loading blacklist nouveau # do not automatically load nvidia as it's unloaded anyway when bumblebeed # starts and may fail bumblebeed to disable the card in a race condition. blacklist nvidia blacklist nvidia-current blacklist nvidia-current-updates # 304 blacklist nvidia-304 blacklist nvidia-304-updates blacklist nvidia-experimental-304 # 310 blacklist nvidia-310 blacklist nvidia-310-updates blacklist nvidia-experimental-310 # 313 blacklist nvidia-313 blacklist nvidia-313-updates blacklist nvidia-experimental-313 # 319 blacklist nvidia-319 blacklist nvidia-319-updates blacklist nvidia-experimental-319 # 325 blacklist nvidia-325 blacklist nvidia-325-updates blacklist nvidia-experimental-325 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 off δεν πρέπει να είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα