xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 εγκατεστησα το cairo-dock για debian jessie αλλα οταν το τρεχω σε GLX ή το GL τα γραφικα του δεν ειναι καλα και μου βγαζει αλλα τον αλλο π.χ το mouse ενω ειναι σε μια θεση θα μου βγαλει το αντικειμενο που ειναι 2 θεσεις διπλα ή διπλα του το δοκιμασα και χωρις το GL το τρεχω κανονικα χωρις κανενα προβλημα αλλα οταν κανει restart μου βγαζει ενα μαυρο ορθογονιο απο γυρω του 3-4 cm περιπου καρτα γραφικων GT 650M with nouveau (νομιζω ) thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος που δεν εχεις τον nvidia? Μηπως εισαι πχ με υβριδικη καρτα γραφικων, πχ intel+nvidia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ναι ειναι intel+nvidia o nouveau δεν ειναι τα driver για την nvidia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ο nouveau είναι ο open source. Επειδή δεν έχω τέτοιο laptop που έχεις εσύ δεν με έχει απασχολήσει το θέμα (2 κάρτες γραφικών) και έτσι δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις απλά τον nvidia driver ή πρέπει ντε και καλά να πας στο bumlebee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αρα, γενικα, δεν εισαι με nvidia, εισαι με intel (λογικα low end, γιαυτο και τα κολληματα οταν επιλεγεις cairo dock με opengl) και μια nvidia στον "παγκο", που δεν μπορει να παιξει "βασικη", οποτε το μονο που κανει ειναι να καταναλωνει ρευμα και να ζεσταινεται. Αν μπορεις να απενεγοποιησεις την intel απο το bios, καντο. Αλλιως βαλε windows. Imho, η κατασταση intel+nvidia εινια η 2η χειροτερη περιπτωση gpu που μπορει να σου τυχει στο λινουξ. Η πρωτη ειναι χαλαρα το poulsbo και μετα ερχεται ο fglrx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 jim_p δοκιμασα να βαλω τα driver απο το site της nvidia αλλα για καποιο λογο δεν ξεκουνεσε ο xserver και για αυτο ειπα να το αφησω δεν μπορω να βγαλω την intel με καποια εντολη γιατι εχω dual boot αν δεν γινετε δεν πειραζει ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δες τι εχω πει εδω, για να μην κλαις μια μερα την gt650 http://www.insomnia.gr/topic/492770-εγκατάσταση-nvidia-drivers-ubuntu-1304/?p=52497668 offtopic Αυτος ο rte του φορουμ, σκετο ΑΜΕΑ ρε γαμωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Είναι ελεεινός. Εγώ τον έχω απενεργοποιήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 επειδη δεν ειχε επιλογα για απενεργοποιησης της intel στο bios εβαλα και εγω το bumblebee , αλλα πως το καταλαμβενω οτι λειτουργει ? ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 για άνοιξε το terminal και δώσε εκεί την εντολή glxinfo και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει εκτός από τα άπειρα μηδενικά που θα έχει η λίστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Με το bumblebee εγκατεστημενο και να τρεχει (/etc/init.d/bumblebeed status, μιας και τρεχει σαν daemon), τρεχεις την εφαρμογη που θες με optirun μπροστα, ετσι optirun glxgearsΕιμαι κατα του bumblebee επειδη δεν ειναι επισημη λυση απο την nvidia και επειδη οτι θες να τρεξεις με την nvidia καρτα σου, πρεπει να το ανοιγεις απο τερματικο με τον παραπανω τροπο (ενω στα windows πχ ρωταει για την ταδε εφαρμογη και αποθηκευει την επιλογη σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 το optirun glxgears: [32030.942230] [ERROR]Cannot access secondary GPU - error: Could not load GPU driver [32030.942270] [ERROR]Aborting because fallback start is disabled. για το glxinfo δεν ειναι εγκατεστημενο αλλα οταν δοκιμασα να το κανω install μου βγαλε E: Unable to locate package glxinfo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 το πακέτο πρέπει να είναι mesa-utils αν θυμάμαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ναι σωστος glxinfo : No protocol specified Error: unable to open display :0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως δεν εβαλες τον nvidia για την nvidia? Δεν θελω να φανω κακος, αλλα το bumblebee σου δεν δουλευει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα