Προς το περιεχόμενο

asus VG248QE 144Hz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δυστηχώς αλλα μην σε απασχολεί αυτο δεν θα προσέξεις διαφορά στα παιχνίδια αν αυτο ειναι που σκέφτεσαι , εγω τουλάχιστον δεν εχω δει κατι στην δικιά μου

Δημοσ.

Εγω σου ειπα την άποψη μου για τα 8ms που ρώτησες και την οθόνη που εχω και εχω χρησιμοποιήσει στα παιχνίδα, απο εκει και περα ας δώσουν την γνώμη τους και αλλα παιδιά που εχουν χρησιμοποιήσει και την Asus  :)

Δημοσ.

60hz με 144 δεν θα δω διαφορα? ρε παιδια αν δεν γνωριζεται μην απαντατε

Περιμενω την evga 760 superclocked 

Κοιταζεις για αγορα οθονης που κοστιζει 50%ακριβοτερα απο την καρτα γραφικων? Επισης για ποιο λογο κοιτας την συγκεκριμενη Asus??

Δημοσ.

Κοιταζεις για αγορα οθονης που κοστιζει 50%ακριβοτερα απο την καρτα γραφικων? Επισης για ποιο λογο κοιτας την συγκεκριμενη Asus??

απο καταλαβα την κοιταζει γιατι εχει 144hz .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτην την οθονη 

https://www.asus.com/Monitors_Projectors/VG248QE/

Απο τις καλύτερες οθόνες που υπάρχουν στην αγορά για "επαγγελματικό" gaming (fps επι το πλήστον).Κατα τα αλλα υστέρει στον τομέα χρωμάτων κ οτι άλλο λόγο υστερεί ένα TN panel έναντι του Ips panel(βαριεμαι να τα αναφέρω όλα).Επειδη κ εγώ ήθελα να την πάρω αυτήν την οθόνη γενικά έχει το χαμηλότερο response time, input lag με λίγα λόγια είναι πολύ γρήγορη οθόνη όσον αφορά αυτόν τον τομέα.Έχει 3d λειτουργία.Αυτήν την οθόνη την παίρνεις πιο πολυ για να έχεις αυτό το παραπάνω 1 δευτερόλεπτο ανταπόκρισης στο multiplayer κ για την ομαλότητα της εικόνας κ αποφέυγεις το γνωστό ghosting(θολούρες) που κάνουν συνήθως fps παιχνίδια.Αυτές οι θολούρες δεν είναι έντονες στο μάτι κ σε οθόνες όπως η dell που σου πρότιναν τα παιδιά, αλλά αν τις δεις δίπλα δίπλα θα δεις την διαφόρα τους στο μάτι.Να σημειώσω οτι αυτήν η οθόνη αξίζει να την πάρεις αν έχεις δυνατή κάρτα γραφικών αλλιώς δεν αξίζει γιατί αν δεν μπορεί η κάρτα να αντεπεξέλθει κ να βγάλει πολλά frame per second τότε πάνε άδικα τα 144hz που προσφέρει η εν λόγω οθόνη.

Ps.Παιδιά το παιδι ζήτησε την γνώμη σας όχι να του προτεινετε άλλη οθόνη ή οτιδήποτε άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Απο τις καλύτερες οθόνες που υπάρχουν στην αγορά για "επαγγελματικό" gaming (fps επι το πλήστον).Κατα τα αλλα υστέρει στον τομέα χρωμάτων κ οτι άλλο λόγο υστερεί ένα TN panel έναντι του Ips panel(βαριεμαι να τα αναφέρω όλα).Επειδη κ εγώ ήθελα να την πάρω αυτήν την οθόνη γενικά έχει το χαμηλότερο response time, input lag με λίγα λόγια είναι πολύ γρήγορη οθόνη όσον αφορά αυτόν τον τομέα.Έχει 3d λειτουργία.Αυτήν την οθόνη την παίρνεις πιο πολυ για να έχεις αυτό το παραπάνω 1 δευτερόλεπτο ανταπόκρισης στο multiplayer κ για την ομαλότητα της εικόνας κ αποφέυγεις το γνωστό ghosting(θολούρες) που κάνουν συνήθως fps παιχνίδια.Αυτές οι θολούρες δεν είναι έντονες στο μάτι κ σε οθόνες όπως η dell που σου πρότιναν τα παιδιά, αλλά αν τις δεις δίπλα δίπλα θα δεις την διαφόρα τους στο μάτι.Να σημειώσω οτι αυτήν η οθόνη αξίζει να την πάρεις αν έχεις δυνατή κάρτα γραφικών αλλιώς δεν αξίζει γιατί αν δεν μπορεί η κάρτα να αντεπεξέλθει κ να βγάλει πολλά frame per second τότε πάνε άδικα τα 144hz που προσφέρει η εν λόγω οθόνη.

Ps.Παιδιά το παιδι ζήτησε την γνώμη σας όχι να του προτεινετε άλλη οθόνη ή οτιδήποτε άλλο.

Εγω παντως απαντηση δεν πειρα σε αυτο που εγραψα.

Δημοσ.

Εγω παντως απαντηση δεν πειρα σε αυτο που εγραψα.

Όταν θα μπεί λογικά θα απαντήσει..αλλα οτι και λόγο να έχει αν εκείνος ειναι διατεθιμένος να τα σκάσει χοντρά για αυτήν την οθόνη που τα αξίζει(αλλα απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα gamer)..για να λέμε του στραβού το δίκιο,εμάς δεν μας πεφτει λόγος δικά του λεφτά ειναι οτι θέλει τα κάνει.Απλά παρατηρώ όπως σε καθέ φόρουμ που μπαίνω κατα καιρούς πολλές φορές ξεφέυγει το θέμα.Το παιδί ρώτησε για την συγκεκριμένη οθόνη την γνώμη μας δεν μας είπε τι άλλο έχετε να προτείνετε κτλ ή να ακούσει ιδέες.Έγω μετέφρασα την ερωτησή του έτσι, οτι θέλει να πούμε κατα την γνώμη μας τα υπερ κ τα κατα κ αν έχουμε προσωπική εμπειρία της εν λόγω οθόνης ειτε επειδή την έχουμε είτε επειδή την εχουμε δει εν δράση σε φίλο συγγενή κ.ο.κ

Τελος παντων..θα δούμε τι θα πει το παιδι αν μπει κ απαντήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...