Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ακούσει εδώ και καιρό για το Raspberry Pi αλλά δεν ήξερα όμως ότι ο CPU του ήταν τόσο αδύναμος (ARMv6 700Mhz).Σκέφτομαι όμως να το πάρω γιατί έχει ελάχιστο κόστος και αρκετά κολπάκια που μπορείς να κάνεις.Σκέφτομαι όμως το εξής:Να το πάρω τώρα ή να περιμένω κανά μήνα-δίμηνο μήπως βγει το Raspberry Pi Model C για παράδειγμα με ποιο λίγο πιο δυνατά στοιχεία όπως 1Ghz ARMv7,512MB ή 768MB RAM.Τι λέτε;

Υ.Γ.Μην προτείνετε άλλα boards μιας και είναι το μόνο στην τιμή αυτή που έχει την -πολύ σημαντική για μένα- έξοδο Video (και όχι μόνο HDMI).

Δημοσ.

1. τι χρηση θελεις να του κανεις?

2. δεν εχω ακουσει για καινουρια εκδοση, (και στο Β απλα βαλανε λιγη παραπανω RAM), μηπως ξερεις κατι παραπανω?

Δημοσ.

1. τι χρηση θελεις να του κανεις?

2. δεν εχω ακουσει για καινουρια εκδοση, (και στο Β απλα βαλανε λιγη παραπανω RAM), μηπως ξερεις κατι παραπανω?

1.Σαν Media Center-Retro Gaming Console

2.Όχι δεν ξέρω κάτι παραπάνω απλά ένας σε ένα forum (δεν θυμάμαι σε ποιο :() έλεγε ότι δεν αξίζει τώρα γιατί μπορεί να βγει κάποιο Model C τάχα και να είναι δυνατότερο.

Δημοσ.

1.Σαν Media Center-Retro Gaming Console

2.Όχι δεν ξέρω κάτι παραπάνω απλά ένας σε ένα forum (δεν θυμάμαι σε ποιο :() έλεγε ότι δεν αξίζει τώρα γιατί μπορεί να βγει κάποιο Model C τάχα και να είναι δυνατότερο.

1. media center δουλευει μια χαρα, το εχω περιπου 1.5 χρονο ως τετοιο. retro gaming δεν εχω δοκιμασει, αλλα αποτι βλεπω δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα http://lifehacker.com/how-to-turn-your-raspberry-pi-into-a-retro-game-console-498561192

2. το θεμα ειναι οτι αυτοι που παραγουνε το Raspberry νομιζω οτι δεν εχουνε στοχο κατι τετοιο. στην αρχη απλα θελανε να φτιαξουνε ενα φθηνο pc ωστε να μπορουνε τα παιδια να μαθουνε προγραμματισμο. στην περιπτωση του Β πιστευω οτι ειδανε οτι επεσε η τιμη της RAM απο τον κατασκευαστη και κανανε την αναβαθμισουλα. αλλα δεν νομιζω να το ψαχνουνε προς το παρον για αναβαθμισμενο μοντελο για παραπανω πωλησεις γιατι δεν ηταν αυτος ο σκοπος απο την αρχη. κατα τη γνωμη μου μπορεις να παρεις και το τωρινο μοντελο και να κανεις τη δουλεια σου.

Δημοσ.

Κάτι σαν το raspberry pi τότε αλλά πιο δυνατό σε αυτήν την τιμή υπάρχει;Με composite έξοδο;Τα modular (αυτά που μπορείς να αλλάξεις cpu) πόσο μπορώ να τα βρω;Αξίζουν;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το raspberry pi θα πάρω αλλά δεν ξέρω από μπορώ να το βρω φθηνά.Αξίζει να το φέρω από το εξωτερικό (χωρίς πιστωτικές-paypal) ή να το πάρω από εδώ με 41Ε + μεταφορικά;Υπάρχει άλλο κατάστημα που να το πουλάει σε λογική τιμή;

Δημοσ.

Βασικά μόνο για σκέτο board ενδιαφέρομαι,επίσης πόσο θα κοστίσει από εδώ μαζί με τα μεταφορικά;Δυστυχώς από ότι κατάλαβα,δεν μπορώ να το φέρω από έξω χωρίς πιστωτικές-paypal;

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...