Unforgiven21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 αν ειναι δυνατον....ε ρε φιλε εσυ αμα δε θες να βοηθησεις μην ασχολεισαι...τι να πει κανεις....Poulinos σ ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια...
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ok ρε συ Μαρίκα απο την αρχή σου έδειξα ότι δε θέλω να σε βοηθήσω. Μη βαράς και απο πάνω.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 αν ειναι δυνατον....ε ρε φιλε εσυ αμα δε θες να βοηθησεις μην ασχολεισαι...τι να πει κανεις....Poulinos σ ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια... διαβασε και αυτα που ειπε HHHHHHHH karmen για το πως συντηρεις τα silica gel.καποιοι αλλοι λενε οτι και σε φουρνο μικροκυμματων μπορεις να τα στεγνωσεις ειτε σε φουρνο κανονικο σε Low temp.δεν το εχω δοκιμασει κανενα απο τα 2.
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 κάποιοι λένε ότι δεν είναι υγιεινό πάντως να μπουν σε φούρνο. Οπότε καλύτερα στον ήλιο καλού κακού
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 κάποιοι λένε ότι δεν είναι υγιεινό πάντως να μπουν σε φούρνο. Οπότε καλύτερα στον ήλιο καλού κακού δεν το εχω ψαξει ποτε.παλια ειχα πληθωρα απο silica gel.πλεον πεφτουν καμια φορα στα χερια μου και μεγαλα σακουλακια απο μηχανηματα αλλα δεν τα κραταω.σακουλακια σε στυλ παλαμης χωρις δαχτυλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα