Unforgiven21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα, εχω ενα galaxy siii και αλλαξα συσκευη και εβαλα το σ3 στο κουτι του και σε μια ντουλαπα μεσα...και σημερα το εβγαλα η οθονη ειχε λιγη υγρασια εξωτερικα...το καθαρισα και το ανοιξα δουλευει κανονικα...θελω να ρωτησω αν τ αφησω στη ντουλαπα μεσα θα παρει υγρασια εσωτερικα;;;; θα υπαρχει προβλημα;;;
karmen1983 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν ήταν όντως υγρασία δεν είναι και ότι καλύτερο. Απο ένα ζευγάρι παπούτσια ή κάνα hardware άλλο αν έχεις ένα φακελάκι απο gel silica βάλτο μέσα. Αλλιώς βάλε λίγο ρύζι να κάνεις και καμιά σούπα
Unforgiven21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 το κουτι μπορω να το τυλιξω με κατι να μην μπαινει υγρασια;;;
veteranos123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που είπε η karmen ή να το βάλεις σε άλλο μέρος χωρίς υγρασία.
Unforgiven21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 αυτο το gel silica κραταει για παντα;;; που το βαζω ακριβως;;;;
firewalker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Η ντουλάπα που είναι; Έξω; Μου φαίνεται ποιο πιθανό η υγρασία που είδες να ήταν μέσα στο κινητό και απλά να συμπυκνώθηκε στο κρύσταλλο της οθόνης. Εγώ θα έβγαζα την μπαταρία και το καπάκι και θα άφηνα 2-3 μέρες σε ξηρό περιβάλλον (και το κουτί επίσης). Μετά στο κουτί του, με την μπαταρία εκτός συσκευής και στην ντουλάπα.
karmen1983 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Κρατάει μέχρι να αλλάξει χρώμα. Αν αλλάξουν όλες οι μπίλιες χρώμα το βάζεις στον ήλιο και το ξαναχρησιμοποιείς. Οσο για το που θα το βάλεις.......... εεεεε μέσα στο κουτί του κινητού Αλλά απορώ ρε φίλε μέσα σε ντουλάπα υγρασία; Που είναι η ντουλάπα σε εξωτερικό χώρο; Ή δεν έχεις καν θέρμανση σπίτι;
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 αυτο το gel silica κραταει για παντα;;; που το βαζω ακριβως;;;; δεν κραταει για παντα.το βαζεις μεσα στην συσκευασια.γενικοτερα βαλτο σε αλλο σημειο.
Unforgiven21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 η ντουλαπα ειναι μεσα σε δωματιο που εκει δεν υπαρχει θερμανση αλλα ειναι κλειστη η ντουλαπα και κλειδωμενη...:'(
Unforgiven21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 το τυλιξα σε bubble wrap....λετε να ξαναπαρει υγρασια στη ντουλαπα μεσα;;;
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 βαλε και silica gel αν μπορεις.επισης σε αλλο σημειο δεν μπορεις να το βαλεις.οκ καλο το bubble wrap αλλα κανα συρταρι δεν παιζει?
Unforgiven21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ρε φιλε εκει συμμαζευω ολα τα πραγματα και τα κλειδωνω και για ασφαλεια κιολας...επισης σ αυτη τη ντουλαπα εχω εδω και 2,5 χρονια ενα Galaxy ace s5830 και ενα galaxy pop plus s5570i....και δουλευουν κανονικοτατα παρολο που οταν τα βγαζω στην οθονη εχουν αυτη την υγρασια...δεν εχουν κανενα προβλημα εδω και 2.5 χρονια...κ αυτα ετσι τυλιγμενα τα εχω...λες να χαλασουν μετα απο λιγο καιρο;;;; λες να χει παρει υγρασια τιποτα μεσα;;;παντως οποτε τα βγαζω και τα λειτουργω λιγο λειτουργουν αψογα...
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ρε φιλε εκει συμμαζευω ολα τα πραγματα και τα κλειδωνω και για ασφαλεια κιολας...επισης σ αυτη τη ντουλαπα εχω εδω και 2,5 χρονια ενα Galaxy ace s5830 και ενα galaxy pop plus s5570i....και δουλευουν κανονικοτατα παρολο που οταν τα βγαζω στην οθονη εχουν αυτη την υγρασια...δεν εχουν κανενα προβλημα εδω και 2.5 χρονια...κ αυτα ετσι τυλιγμενα τα εχω...λες να χαλασουν μετα απο λιγο καιρο;;;; λες να χει παρει υγρασια τιποτα μεσα;;;παντως οποτε τα βγαζω και τα λειτουργω λιγο λειτουργουν αψογα... δεν σημαινει οτι θα παθουν κατι υποχρεωτικα αφου ολα τα κινητα αντεχουν ενα ποσοστο υγρασιας.απλα συνηθως στα απλα κινητα το ποσοστο υγρασιας που αντεχουν ειναι μεν αρκετο αλλα σου λενε υγρασια Non condensing.to να φανει υγρασια στην οθονη θεωρειται condensing οσο ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα