pbp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με την MinGW σε Windows 7. Εγκατέστησα τον g++ για C++ μέσω του MinGW installerκαι μπορώ να κάνω build το προγραμμά μου, δημιουργείται το εκτελέσιμο, αλλά μετά όταν πάω να το τρέξω κρασάρει. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? έχω ρυθμίσει την μεταβλητή path. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -edit- οπως βλέπετε το πρόγραμμα πρώτα τρέχει και μετά κρασάρει. ο κώδικας που τρέχω είναι το κλασικό HelloWorld του Eclipse. #include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "!!!Hello World!!!" << endl; // prints !!!Hello World!!! return 0; }
SpirosLouis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Memory leak μου κάνει. Δώσε και κώδικα..
pbp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Memory leak μου κάνει. Δώσε και κώδικα.. μόλις τον έβαλα απο πάνω.
SpirosLouis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 δώσε ένα cin.get(); πριν το return 0;
pbp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 same thing.δεν φταίει ο κώδικας... σε όλα τα προγράμματα το κάνει.
SpirosLouis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 return 1? btw κατέβασε το code::blocks να γουστάρεις..
pbp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 και με το return 1; το ίδιο κάνει. Το code::blocks ένα απλό IDE είναι... δεν θα αλλάξει κάτι..το θέμα είναι να δούμε τι παίζει με τον compiler...
SpirosLouis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 έχει και το mingw μέσα και την δική του κονσόλα και θα σε βοηθήσει
pbp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σαν προσορινή λύση θα δεχθώ το code::blocks Σε ευχαριστώ. Αν κάποιος γνωρίζει τι συμβαίνει με το άλλο ας ενημερώσει btw έψαξα λίγο και στο stackoverflow και λένε για κάτι missing dll files αλλά φοβάμαι να τα πειράξω όλα αυτά.
SpirosLouis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μην το υποτιμάς το Code::Blocks είναι πολύ πολύ καλή λύση.
pbp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 δεν διαφωνώ...έχω κάνει κάποια projects στο παρελθόν, βέβαια τότε ήταν ακόμα πολύ πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα IDEs, αλλά τώρα απ ότι βλέπω έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.
παπι Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Πως βγαινει a.exe απο hello.cpp? Τεσπα, καντο compile με -g (g++ -g hello.cpp) και οταν κρασαρει πατα debug.
SpirosLouis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Πως βγαινει a.exe απο hello.cpp? ... By default έτσι είναι..σε λίνυξ π.χ. ενα main.cpp βγένει a. Τα bug-indows βάζουν και .exe. Μάλλον στα bug-indows
pbp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 αν δεν ορίσεις εσυ όνομα με κάποιο flagτο ονομάζει a.exe οταν πατάω debug βγάζει να βάλω visual studio c++ -.-
defacer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις κάποιο πρόβλημα με τα standard libraries που κάνει link το mingw, αλλά είναι αδύνατον να καταλάβουμε τι επειδή δε φαίνεται τίποτα περισσότερο στα screenshots σου εκτός από το crash. Κάνε build σε debug mode και τρέξτο σκέτο με το όνομά του χωρίς να χρησιμοποιήσεις τη start (wtf ποιός ο λόγος να το κάνεις αυτό?) μπας και δείξει τίποτα περισσότερο σε μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα