Sirios8e Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν εχει κανει format, και πριν τα ειχε ενεργοποιησει νομιμα, υπαρχουν προγραμματα, που μπορουν να βρουνε τον κωδικο, κοιτας Site: εδω και επιλεγεις οποιο θελεις.
N3k21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν μπορει να την βρει απο την microsoft και να δουλεύει με το κλειδί του εχει καλως γιατι συνήθως αυτες οι εκδόσεις ειναι δεμένες με τα κλειδιά τους και δεν μπορουν να χρησιμοποιήθουν αλλιως , το αυτοκολητο οπως ειπε ο φίλος δεν υπάρχει καν τωρα αν μπορέσει να βρει μια έκδοση που να κανει μακαρί. Στις ΟΕΜ/DSP εκδόσεις είναι δυνατόν να αλλάξεις το κλειδί: Οι συγκεκριμένες εκδόσεις δεν είναι δεμένες με τα κλειδιά τους, αλλά με το hardware στο οποίο εγκαταστάθηκαν πρώτη φορά. Όπως ειπώθηκε παραπάνω, απλά κάνει εγκατάσταση με dvd ίδιας έκδοσης. Υπάρχουν μάλιστα και ΟΕΜ dvd τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις εκδόσεις. Στη συνέχεια --> δεξί κλικ στο "Computer" --> "Properties" --> "Change product key". Μετά μπορεί να προχωρήσει κανονικά σε ενεργοποίηση του λειτουργικού.
N3k21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παιζει ρολο η γλωσσα? Όχι. Μόνο η έκδοση του λειτουργικού πρέπει να είναι η ίδια. EDIT: Μη βάλεις το κλειδί κατά την εγκατάσταση αν σου ζητηθεί. Περίμενε να ολοκληρωθεί το setup και μετά προχώρα στη διαδικασία αλλαγής κλειδιού.
guardianx71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σίγουρα? Γιατί στα xp και vista νομίζω ότι είχε σημασία
kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 βρισκω με service pack 1 κανει? τα 8 μπορουν να λειτουργησουν με αυτον τον τροπο? με το key που ειχε το λαπτοπ?
guardianx71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Κάνει. Ενημερωτικά ότι θα χρειαστεί να κατεβάσεις τους drivers για το λάπτοπ
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Με service pack 1 ακομα καλύτερα , το original κλειδί που ειχες στο laptop για τα 7 να το βάλεις στα 8 οχι δεν γίνεται , διαφορετικά windows διαφορετικές άδειες διαφορετικά κλειδιά
guardianx71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό για τα 8 μετά το έγραψες ή δεν το είδα??
kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 λογικο μου ακουγετε. αμα ειναι θα δοκιμασω καπακι με τα 8.1. υπαρχει οεμ στα home premium? δηλαδη μονο 7αρια μπορουν ε?
N3k21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σίγουρα? Γιατί στα xp και vista νομίζω ότι είχε σημασία Στα ΧΡ αν θυμάμαι καλά το κλειδί έπρεπε να δοθεί υποχρεωτικά κατά την εγκατάσταση. Για τα Vista θα σε γελάσω, ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Στα 7 κανονικά θα πρέπει να δουλέψει, δεν είμαι σίγουρος αν παίζει κάτι περίεργο με τις ΟΕΜ εκδόσεις που έρχονται με φορητούς όμως. βρισκω με service pack 1 κανει? Λογικά ναι. Αν εγκαθιστούσες το λειτουργικό χωρίς το SP, μπορούσες μετά να το περάσεις μέσω windows update, ακόμα κι αν τα Windows δεν είχαν ενεργοποιηθεί.
kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 και μετα μπορω να κανω update με καποιο τροπο στα 8? επικοινωνω με acer η ms? πως το κανω?
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη αλλα αυτο για τα 8.1 που κολλάει , οτι windows ειχε πριν ο υπολογιστής πρέπει να ξανα βάλεις αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το original cd key σου , με αλλα windows δεν γίνεται μονο με 7 και μετα μπορω να κανω update με καποιο τροπο στα 8? επικοινωνω με acer η ms? πως το κανω? Πρέπει να αγοράσεις τα 8 μετά δεν γίνεται απλα update σε 8 επειδή εχεις τα 7 original
kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 χμμ οκ καταλαβα πως παει. τωρα κατεβασω ενα ισο και θα ενημερωσω αν λειτουργησε η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα