kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα εχω μια ερωτηση εχω ενα λαπτοπ και θελω να κανω φορματ και να ξαναπερασω τα windows γινετε να κατεβασω windows και να βαλω μετα το κλειδι που εχει κατω το λαπτοπ μου? ρωταω επειδη κατα την αγορα του λαπτοπ δεν υπηρχε καποιο cd ωστε να μπορω να το κανω αυτο.
guardianx71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Λογικά το λαπτοπ ή θα έχει κάποια επιλογή για να δημιουργήσεις dvd επαναφοράς ( όπως ήταν όταν το αγόρασες) ή θα έχει κάποιο κρυφό partition που με συνδυασμό πλήκτρων στο bios θα σε βάζει μέσα για να κάνεις επαναφορά. Αυτό κοίτα το στο manual του λάπτοπ
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο που λεει ο guardianx71 ψάξε να δεις , το αλλο και δεν γίνεται και ειναι και παράνομο.
kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 το εψαξα και δεν βρηκα τιποτα απο τα 2 φιλε μου
guardianx71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Να μην έχει τίποτα από τα δύο από την στιγμή που είχε αυθεντικά windows μέσα , αποκλείεται. Μόνο αν το πήγες σε κανέναν πιο παλιά για φορμάτ και σου διέγραψε το partition
kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 το λαπτοπ ειναι φιλου και εχει τωρα τα 8 και μετα απο αυτο που μου ειπες guardianx71 τον ρωτησα αν εχει ξανακανει φορματ και μου ειπε οτι πριν ειχε τα 7 οταν το πηρε. (το αυτοκολλητακι απο κατω δεν υπαρχει και εχει γραψει το αρχικο serial σε χαρτι. αρα η μονη λυση ειναι να αγορασει αλλα windows?
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να αγοράσει αλλα windows και φυσικά θα εχει και καινούργιο κλειδί αφου μαλλον εχει κανει ηδη format και εχει χαθεί η δυνατότητα να περάσει τα 7 που ειχε μεσα
guardianx71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ο κωδικός των 7 είναι γνήσιος ή όχι ? Των 8? Τώρα τί θέλει να βάλει ?
kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 των 7 ειναι γνησιος. οτιδηποτε που να δεχεται τον κωδικο... αν γινετε να γινει αυτο φυσικα.
macabre_sunsets Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 [...]το αλλο και δεν γίνεται και ειναι και παράνομο. Ας μην παραπληροφορούμε τον κόσμο. Εφόσον βρει έκδοση αντίστοιχη με αυτή που είχε το laptop εξ'αρχής, μπορεί να χρησιμοποιήσει το κλειδί του κανονικά χωρίς να είναι παράνομος. @OP: Κοίτα εδώ και κατέβασε την έκδοση που ταιριάζει με το αυτοκόλλητο του laptop. 1
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν μπορει να την βρει απο την microsoft και να δουλεύει με το κλειδί του εχει καλως γιατι συνήθως αυτες οι εκδόσεις ειναι δεμένες με τα κλειδιά τους και δεν μπορουν να χρησιμοποιήθουν αλλιως , το αυτοκολητο οπως ειπε ο φίλος δεν υπάρχει καν τωρα αν μπορέσει να βρει μια έκδοση που να κανει μακαρί.
guardianx71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 των 7 ειναι γνησιος. οτιδηποτε που να δεχεται τον κωδικο... αν γινετε να γινει αυτο φυσικα. Ας μην παραπληροφορούμε τον κόσμο. Εφόσον βρει έκδοση αντίστοιχη με αυτή που είχε το laptop εξ'αρχής, μπορεί να χρησιμοποιήσει το κλειδί του κανονικά χωρίς να είναι παράνομος. @OP: Κοίτα εδώ και κατέβασε την έκδοση που ταιριάζει με το αυτοκόλλητο του laptop. Αυτό ακριβώς . Απλά πρέπει να είναι η ίδια έκδοση και γλώσσα. Δηλαδή αν είχε Windows 7 Home Premium ελληνικά , αυτά θα πρέπει να βάλει
macabre_sunsets Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχει σημασία η γλώσσα, αρκεί να είναι ίδια έκδοση (πχ/ Home Premium).
kouris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 σωστα το αυτοκολλητο δεν υπαρχει... θα δοκιμασω στην τυχη και οτι γινει ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα