Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα που όταν εκτελώ ένα συγκεκριμένο gesture τότε εκτελείτε ένας κώδικας.

Σκοπός της τελικής εφαρμογής είναι να εκτελώ οπουδήποτε θέλω αυτό το gesture και να εκτελείτε αυτός ο κώδικας.

Δλδ να υπάρχει σαν service που θα ελέγχει κάθε στιγμή αν έγινε αυτό το gesture ασχέτως σε πια εφαρμογή είσαι.

Σκεφτόμουν να κάνω overwrite κάποια κλάση(π.χ την View) αλλά δεν έχω ιδέα τι και πως.

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη :D.

Δημοσ.

δεν το βρίσκω τώρα αλλά κάπου είχα διαβάσει οτι το έκαναν με alert window από το service και πάνω του είχαν βάλει gesture listener

Δημοσ.

Ναι αυτό ακριβώς προσπαθώ να υλοποιήσω αλλά μου λείπει κάτι βασικό.πρέπει να είναι service και όχι activity.

AlertDialog.Builder builder = new AlertDialog.Builder(this);
                 builder.setTitle("Make your selection");
                 builder.setItems(items, new DialogInterface.OnClickListener()
                 {
                    public void onClick(DialogInterface dialog, int item)
                    {
                       // Do something with the selection
                    }
                 });
                 AlertDialog alert = builder.create();
                 Window window = alert.getWindow();
                 WindowManager.LayoutParams lp = window.getAttributes();
                 lp.token = mInputView.getWindowToken();
                 lp.type = WindowManager.LayoutParams.TYPE_APPLICATION_ATTACHED_DIALOG;
                 window.setAttributes(lp);
                 window.addFlags(WindowManager.LayoutParams.FLAG_ALT_FOCUSABLE_IM);
                 alert.show();

Αυτό δε λες?Επίσης δε το έκανα με GestureOverlayView αλλά με handleTouch(MotionEvent m) γιατί το gesture θέλει και τα 2 δάχτυλα και μου φαίνεται με το OnGesturePerformedListener δε μπορεί να δεχτεί multitouch(παρόλο που του το δήλωσα στο xml).

Εν πάση περιπτώσει πλέον το πρόβλημά μου(για να δω και αν τελικά μπορεί να γίνει αυτό που σκέφτομαι) είναι να φτιάξω το app να είναι service κάτι που δεν έχω τη παραμικρή ιδέα.

Αν έχει κανείς τη διάθεση να μου δώσει καμιά οδηγία καλοδεχούμενη :D

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αυτό που θες, γιατί αν κάνεις ένα διαφανές overlay δεν ξέρω αν γίνεται ΚΑΙ να παίρνεις τα events αλλά και να μην τα καταναλώνεις (εκτός από αυτό που σε ενδιαφέρει).

Βαριέμαι να σκεφτώ βασικά τώρα :P αλλά αν γίνεται θα γίνεται κάπως έτσι:

http://stackoverflow.com/questions/4481226/creating-a-system-overlay-always-on-top-button-in-android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...