Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν περέππου 1,5 μήνα αγόρασα ένα laptop lenovo g505s με αυθεντικά windows 8 επάνω. Μετά από περίππου μια εβδομάδα έκανατην δωρεαν αναβάθμιση που παρείχε το market σε 8.1 όμως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μου έβγαλε μήνυμα ότι τα windows δεν ήταν ενεργοποιημένα και απαιτείται ενεργοποίηση. Κάλεσα στην τηλ. γραμμή ενεργοποίησης και έβαλα το αναγνωριστικό εγκατάστασης προϊόντος όμως μου έβγαζε ότι το κλειδί δεν είναι έγκυρο. Ξανακάλεσα άλλες 2-3 φορές και αφού δεν κατάφερα τίποτα συνδέθηκα με κάποιον από την Microsoft που επιχείρησε να κάνει την ίδια διαδικασία αλλά στο τέλος μου είπε ότι το συγκεκριμένο κλειδί μάλλον έχει μπλοκαριστεί από την Microsoft και να επικοιωνήσω με τη lenovo μήπως μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα. Από την lenovo συνδέθηκε ο υπάλληλος στον υπολογιστή μου, αντέγραψε τον κωδικό σφάλματος  0xC004C003  και μου είπε ότι μόλις έχουν νεότερα, θα με καλέσουν για λύση(ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!). Επίσης, είχα δανείσει σ' έναν ξάδερφο μου το pc, πριν την αναβάθμιση, για να ρυθμίσει κάτι θεματακια και όπως τον έψαχνα, βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται KMS Pico. Ξαναπήρα σήμερα στην Microsoft για να τους ρωτήσω αν σχετίζεται κάπως αυτό το πρόγραμμα αλλά η υποστήριξη είναι κλειστή τα Σαββατα. Έψαξα σε διάφορα forum και βρήκα ότι μάλλον πειράζει κλειδιά. Είμαι σε δύσκολη θέση γιατί χρησιμοποιώ το pc στην δουλειά. Αν ξέρει κάποιος, και μπορεί, ας βοηθήσει, ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έτρεξα και το diagnostic tool της Microsoft και μου βγάζει Unsupported OS

Δημοσ.

Αυτο το πρόγραμμα απο οτι ειδα κανει activate τα πειρατικά windows , οποτε αν χρησιμοποίησε κατι τετοιο στον υπολογιστή σου πιθανόν να σου έσβησε το παλιό original κλειδί και να σου πέρασε το μαιμου για αυτο και το πρόβλημα και ολο το μπέρδεμα γενικότερα , μαλλον το original κλειδί σου η το λειτουργικό σου ειναι κατα καποιο τρόπο δεμένο και banned με το αλλο κλειδί, οποτε μαλλον πρέπει να περιμένεις απο lenovo αφου η microsoft δεν μπορει να βγάλει άκρη

• Moderators
Δημοσ.

To ΚMS Pico (και ολα τα συναφη) αποτελουν τροποποιημενες εκδοσεις ενος KMS Server. Nα τονισω πως ισχυει αυτο που λεει ο SPANK, οι συγκεκριμενες εφαρμογες εχουν σαν στοχο την παρανομη ενεργοποιηση Windows/Office και αρα δεν θα υπαρξει περαιτερω αναφορα σε αυτες.

Η καλυτερη δυνατη λυση στο προβλημα σου απο τη στιγμη που εχεις νομιμο κλειδι ειναι να περιμενεις να επικοινωνησεις με την υποστηριξη της Microsoft οταν ανοιξει και να εξηγησεις την κατασταση. 

• Like 1
Δημοσ.

Και να το κράταγε καποιος δεν μπορει να το χρησιμοποιήσει , συνήθως αυτα τα κλειδιά ειναι δεμένα με την συγκεκριμένη έκδοση windows που έρχονται.

Δημοσ.

Μπορώ να φανταστώ διάφορα σενάρια

• Ο ξάδερφος έβαλε το Pico για να "σκαλίσει" office και δεν εχει σχέση με το κλειδί των windows (για το οποιο συζητάμε)
  • Ο ξάδερφος έβαλε το Pico για να "σκαλίσει" office αλλά άθελα του "σκάλισε" και τα windows, οποτε ειναι λογικό να γκρινιάζει το σύστημα για ενεργοποίηση
  • Ο ξάδερφος έβαλε το Pico για να περάσει κάποια άλλη έκδοση των windows (π.χ. να βάλει pro) - δεν το θεωρώ τόσο πιθανό
  • Ο ξάδερφος χρησιμοποίησε κάποιο tool για να "δανειστεί" (και αγύριστο) το κλειδί των 8 και να περάσει τα win σε άλλο υπολογιστή.
  • Αν ο υπολογιστής ΔΕΝ ήταν "σφραγισμένος" όταν αγοράστηκε, τότε κάποιο μπορεί να "δανείστηκε" το κλειδί.
  • Να υπάρχει όντως σοβαρό θέμα με τη lenovo και το αυθεντικό κλειδί - πολύ δύσκολο αλλά οχι απιθανο

@ts

Ρώτα τον ξάδερφο σου και μελετησε τις παραπανω περιπτωσεις. Εσύ ξέρεις τι πρέπει να απορρίψεις και που μπορεί να ειναι το πρόβλημα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, σήμερα κατάφερα να μιλήσω με τον ξάδερφο μου και μου είπε ότι επιχείρηε να ενεργοποιήσει το Office 2013 που ήταν μέσα στον υπολογιστή και χρησιμοποίησε αυτό το πρόγραμμα.... Αλλά μου είπε ότι εστίασε μόνο στο Office και όχι σε κάποια ρύθμιση που θα επηρρέαζε το κλειδί των Win. Υπάρχει περίπτωση να δοκίμασε activation του Office και επειδή το κλειδί ηταν fake να μου μπλόκαραν το κλειδί των win?? :X :blink:

• Moderators
Δημοσ.

Νο offence στον ξαδερφο σου, αλλα δεν θα ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που καποιος δεν ηξερε τι εκανε ή που υποστηριξε πως δεν εκανε κατι λαθος, ενω συνεβη το ακριβως αντιθετο.

ΜΙλησες με την Microsoft?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους!! :-D :-D  Συγνώμη που άργησα ν' απαντήσω αλλά είχα τρέξιμο με την δουλειά μου και μόλις σήμερα βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο. Αφού λοιπόν με παίξανε μπαλάκι για λίγο Microsoft και Lenovo, μετά από απανωτά τηλέφωνα, με συμβουλευσαν εν τέλει να κάνω downgrade και reset στα windows 8 και μετά να εγκαταστήσω εκ νέου τα Windows 8.1 από το Market. Τα έκανα όλα αυτά και όλα πλέον εντάξει. Μου είπαν ότι πιθανόν όλο αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν κατέβηκε σωστά η αναβάθμιση και μου άλλαξε καταλάθος το κλειδί της OEM έκδοσης σε Retail. Εν τέλει το πρόβλημα λύθηκε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Καλές γιορτές να έχετε και πάλι χρόνια πολλά :-D :-D :-D :-D :-D

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας, ειχα περιπου το ιδιο προβλημα και μετα απο περιπου μια ωρα τηλεφωνα σε microsoft kai hp, εκανα αυτο

και δουλεψε.
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το KSPIKO έχει uninstaller, γιατί απλά δεν το αφαίρεσες; Τώρα που ταλαιπώρησες δύο εταιρίες για δικό σου σφάλμα, θα σου κρατήσουν κλειδωμένα τα windows γιατί έχεις πειρατικό office :devil: :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...