Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα win 8, ενώ κατεβάζει τις ενημερώσεις, τις κάνει εγκατάσταση, μετά την επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα "αποτυχία ρύθμισης παραμέτρων ενημερώσεων, επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων".Έκανα επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο και ξανά τα ίδια.Άρχισα να κάνω, μία μία τις αναβαθμίσεις, εγκατάσταση και σε κάποιες απ'αυτές μου βγάζει το ίδιο.Υπάρχει καμία λύση;Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από sacisrou
Δημοσ.

Μηπως ειναι πειραγμενη η εκδοση που εχεις? Μπορει να λεω και μαλακιες διοτι δεν το εχω ψαξει για τα 8, αλλα στα w7 τα ειχα πειραξει με το rt seven lite και οταν εκανα ενημερωσεις μου εβγαζε ακριβως αυτο το μηνυμα που σου εβγαλε και εσενα.

Δημοσ.

Εννοεί αν τα windows που εχεις ειναι αυθεντικά με αγορασμένο κλειδί ή «δανεισμένα» στα οποία χρησιμοποιήθηκε activator

Δημοσ.

Προτείνω 2 πράγματα. Σημείωσε το όνομα της ενημερωσης και κανε ερευνα στο google και ίσως υπάρχει κάποιο fix από τη microsoft αλλά είναι πιθανό και αυτό να αποτύχει. Το δεύτερο είναι να κάνεις επιδιόρθωση της εγκατάστασης των windows μέσω cd

Δημοσ.

Αφού ειναι πειραγμένη έκδοση είναι λογικό να μη "περνάνε" κάποιες ενημερώσεις. 

Δοκίμασε να τις κατεβάσεις απο τη σελίδα της ms και να τις περάσεις offline.

Δημοσ.

Για αυτες που δε γινονται εχει βγει ενα update αλλα πρεπει να το περασεις επικυρωση. Αν εισαι με activator, επαιξες και εχασες δυστυχως.

Δημοσ.

Αφού ειναι πειραγμένη έκδοση είναι λογικό να μη "περνάνε" κάποιες ενημερώσεις. 

Δοκίμασε να τις κατεβάσεις απο τη σελίδα της ms και να τις περάσεις offline.

Τα ίδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...