sacisrou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Στα win 8, ενώ κατεβάζει τις ενημερώσεις, τις κάνει εγκατάσταση, μετά την επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα "αποτυχία ρύθμισης παραμέτρων ενημερώσεων, επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων".Έκανα επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο και ξανά τα ίδια.Άρχισα να κάνω, μία μία τις αναβαθμίσεις, εγκατάσταση και σε κάποιες απ'αυτές μου βγάζει το ίδιο.Υπάρχει καμία λύση;Ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από sacisrou
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως ειναι πειραγμενη η εκδοση που εχεις? Μπορει να λεω και μαλακιες διοτι δεν το εχω ψαξει για τα 8, αλλα στα w7 τα ειχα πειραξει με το rt seven lite και οταν εκανα ενημερωσεις μου εβγαζε ακριβως αυτο το μηνυμα που σου εβγαλε και εσενα.
sacisrou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοείς πειραγμένα;Εγώ πάντως δεν έκανα τίποτα
arc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εννοεί αν τα windows που εχεις ειναι αυθεντικά με αγορασμένο κλειδί ή «δανεισμένα» στα οποία χρησιμοποιήθηκε activator
sacisrou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καντες μια μια Για κάποιες από αυτές γίνεται το ίδιο
disqualified Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Προτείνω 2 πράγματα. Σημείωσε το όνομα της ενημερωσης και κανε ερευνα στο google και ίσως υπάρχει κάποιο fix από τη microsoft αλλά είναι πιθανό και αυτό να αποτύχει. Το δεύτερο είναι να κάνεις επιδιόρθωση της εγκατάστασης των windows μέσω cd
arc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αφού ειναι πειραγμένη έκδοση είναι λογικό να μη "περνάνε" κάποιες ενημερώσεις. Δοκίμασε να τις κατεβάσεις απο τη σελίδα της ms και να τις περάσεις offline.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Οποτε ο ενοχος ειναι ο activator γιαυτο και τα τρελα με τις ενημερωσεις.
rfc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Για αυτες που δε γινονται εχει βγει ενα update αλλα πρεπει να το περασεις επικυρωση. Αν εισαι με activator, επαιξες και εχασες δυστυχως.
sacisrou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση
sacisrou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Αφού ειναι πειραγμένη έκδοση είναι λογικό να μη "περνάνε" κάποιες ενημερώσεις. Δοκίμασε να τις κατεβάσεις απο τη σελίδα της ms και να τις περάσεις offline. Τα ίδια
arc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Τότε αυτές δεν τις βάζεις στον υπολογιστή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα