Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ηθελα να ανοιξω μια συζητηση για τα compaq 615 πως γινεται ταυτοχρονα να εχουν χαλασει ολα μαζι με τον ιδιο τροπο το ιδιο διαστημα δηλαδη αναβοσβηνουν 5 φορες το caps lock αναβη ο ανεμιστηρας και δεν κανει τιποτα αλλο.Με εχουν ενημερωσει πανω απο 10 ατομα με το ιδιο μοντελο και το ιδιο προβλημα οτι το εχουν παθει,χωρια καποιους που βλεπω στο ιντερνετ το ιδιο διαστημα επισης να ζητουν βοηθεια.Απο το ψαξιμο που εκανα στο ιντερνετ ειδα οτι ειναι αποτυχια εκινησης του βιος οποτε πιστευω οτι ηταν προγραμματισμενα να χαλασουν αυτην την εποχη τουλαχιστον τα περισσοτερα για εχει καταναλωση η HP.Θα ηθελα και την δικη σας γνωμη οπου αν ισχυει τελικα θα πεσει πολυ στα ματια μου.

Δημοσ.

εχω  γω το ιδιο λαπτοπ αλλα δν εχω προβλημα,μονο ενα θεμα με τα ακουστικα!το εχω καπου 3 χρονια το πηρα κλασικα με την επιδοτηση της CYTA!!

Δημοσ.

και εγω εχω το ιδιο 4 χροννια  και δουλευει αψογα κανενα προβλημα ,μαλιστα θελω να του βαλω αλλα 2 giga ram (εχει 2) και εναν ssd δισκο  ειχε vista αλλα του εχω βαλει woindows 7 32 bit ultimate....

Δημοσ.

δεν ειπα οτι χαλασαν ολα αλλα χαλασαν αρκετα ισως να ηταν καποια παρτιδα προγραμματισμενη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπα μάλλον αστοχία υλικού θα είναι το πρόβλημα. Κάτι στο υλικό ήταν μάπα και ήρθε η ώρα του να χαλάσει. Καμία εταιρία δεν φτιάχνει προϊντα με στόχο να χαλάσουν κάποια στιγμή διότι αυτό πλήττει την αξιοπιστία της. Αλλωστε αν οι πελάτες μιας εταιρίας είναι δυσσαρεστημένοι θα φύγουν και θα πάνε σε άλλη εταιρία και αυτό δεν θα το ήθελε καμία εταιρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...