nikii Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας! Παρακαλώ, θα ήθελα να σας καταθέσω την απορία μου και όποιος έχει κάτι να μου προτείνει και να με συμβουλεύσει, θα το εκτιμούσα πολύ! Μετά από κάποια σχετική έρευνα, κατέληξα να βρίσκομαι σε δίλημμα για αγορά α) fiat punto 1242 κυβικά - 65 ίπποι και β) 1368 κυβικά - 80 άλογα και αυτόματο-σειριακό... Θα το αγοράσω μεταχειρισμένο. Το πρώτο είναι του 2008, το δεύτερο του 2007. Οδήγησα το δεύτερο, δλδ το αυτόματο, και η αίσθηση ήταν πολύ καλή. Διερωτώμαι όμως και γι'αυτό άλλωστε ρωτώ, μήπως το αυτόματο έχει εμφανίσει κάποια προβλήματα ή μήπως καταναλώνει αρκετή βενζίνη... Οτιδήποτε θα με βοηθούσε στην επιλογή. Σας ευχαριστώ!
elvisjedi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 σιγουρα μην παρεις την εκδοση με τα 65 αλογα, ειναι νεκροταφειο στο δρομο, καιει σαν να ειναι 1600 και γενικα θα σε ξενερωσει μετα απο λιγο καιρο (δεν μιλαω για κοντρες-γκαζια και τετοια αλλα απογοητευση σε μεγαλες ανηφορες και τετοια). Για το αυτοματο δεν ξερω να σου πω την αληθεια, δεν κυκλοφορησε και πολυ.. καμμια εκδοση σπορτινγκ δεν σε ενδιαφερει? το εχει φιλος με υγραεριο και ειναι πολυ ευχαριστημενος
nikii Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ πραγματικά πολύ για την απάντηση και την πρόταση. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα να καίει πολύ το αμάξι.. Για την έκδοση σπόρτινγκ δεν ξέρω αν τίθεται θέμα κατανάλωσης. Διευκρινίζω επίσης ότι το θέλω κατά βάση για να πηγαινοερχομαι στη δουλειά (200χλμ / εβδομάδα), αλλά και για να κάνω και κάποιες μεγαλύτερες διαδρομές, πιο σπάνια βέβαια. Όσο και αν ψάχνω - πραγματικά έχω "φάει" τα μάτια μου - δεν μπορώ να βρω κάτι για το αυτόματο, πέρα από το spritmonitor.de και μία καταχώρηση για κατανάλωση στο 7,18.
elvisjedi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 στις περισοτερες περιπτωσεις (εκτος απο το ρελαντι μαλλον ) το σπορτινγκ καιει λιγοτερο απο το απλο, γιατι πολυ απλα οπως λενε και σε ολα τα συγκριτικα ο κινητηρασ με τα 65 αλογα ειναι πολυ μικρος για το βαρος του αυτοκινητου με αποτελεσμα να θελει ψηλες στροφες, να ζοριζεται και να καιει παραπανω απο οτι οι μεγαλυτερες εκδοσεις στις ιδιες ταχυτητες
nikii Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Θα το κοιτάξω, σ'ευχαριστώ!
gia_nnis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 για μενα γι αυτη τη καροτσα 1.4 και οχι αυτοματο αλλα εγω θα κοιταζα το προηγουμενο πουντο το 1.2 16v 80hp! πολυ νευρικο και χαμηλη καταναλωση.. το καινουργιο ειναι βαρυ,θελει κυβικα και τσιμπαει και παραπανω καυσιμο(εντος πολης)
Alchemist` Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω γνώμη για καμία από τις 2 περιπτώσεις, αλλά αν έχεις ως κύριο γνώμονα την χαμηλή κατανάλωση και κάνεις χιλιόμετρα, ψάξε και στην "πετρέλαιο" μεριά... Πολύ πιο οικονομικά, και υπάρχουν και φθηνές προτάσεις στην αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα